Päivitetty 16.10.2017

Kodin saanut koira: MARION


Syntymäaika: 9/2016
Sukupuoli: Uros
Sijainti: Romaniassa (Roxana Deissima)
kastroidaan

Perustiedot
Eläinsuojelija Roxana Deissima oli ystävänsä kanssa kesällä rantalomailemassa mustanmeren rannalla ja Marion ilmestyi uimarannalla heidän luokseen. Se tuli rapsutettavaksi ja hakemaan huomiota eikä enää lähtenyt pois. Roxana sanoi, että vaikutti että se “pyysi tulla pelastetuksi”.

Koiran turkki oli takkuinen ja muutenkin se oli nuhjuisessa kunnossa jonka vuoksi siitä näki että se oli ollut vailla huolenpitoa. Joku rannan lähellä työskentelevistä osasi sanoa että Marion oli ollut alueella jo hetken, se oli kokenut saman hylkäämiseksi tulemisen kuin lukuisat muutkin romanialaiset lemmikit. Niinpä Roxana keräsi pojan talteen ja vei yksityiselle tarhalleen turvaan. 

Rakastettava Marion on noin 1-vuotias uros , pienehkö keskikokoinen, 40cm korkea ja 12-15kg painava. Pörröturkinen.

16.10.2017
Marion sai kodin Saksasta.

14.9.2017
Marion on todella sosiaalinen ja lempeä nuori herra. Se on kiltti ja äärettömän ihmisrakas ja nauttii suunnattomasti saamastaan huomiosta. Marion on nuori ja sitä myöten aktiivinen ja leikkisä. Se tulee täysin ongelmitta toimeen muiden koirien kanssa. Marion ei ole kova haukkumaan. Koira on testattu jo kertaalleen tautien varalle ja kaikki oli kunnossa. 

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Marion saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Marion on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö Noora Lindroos

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.