Päivitetty 02.09.2018

Kodin saanut koira: MARSHMALLOW


Syntymäaika: 2015
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Cosoba)
steriloitu

Perustiedot ja tausta
1.7.2018

Yksi suurimmista Kulkurien yhteistyötarhoista on eläinlääkäriklinikka OneVet.  Klinikan omistaa Adina ja Dragos Vladut, eläinlääkäreitä molemmat.  Marshmallow kuuluu nyt Kulkurien adoptio-ohjelmaan tulevaan niin sanottuun White Familyyn, joka koostuu pentutehtaasta selvinneistä Bichon-tyyppisistä koirista. Kyseinen pentutehdas on nyt suureksi iloksemme suljettu, ja niinpä tämä porukka on viimeinen sieltä pelastunut.

Marshmallow on hieman vetäytyvämpi porukassa kuin muut, se kommunikoi muille koirille murisemalla kun haluaa tilaa, tulee vaikutelma ettei se ei selvästi ole oikein kotonaan laumassa. Marshmallow tarkkailee uteliaasti vieraita omalta paikaltaan sivummasta ja tulisi varmasti enemmänkin tutustumaan, jos ympärillä ei olisi niin paljon muita koiria ja touhottamista. Marshmallow nauttisi varmasti ainoana koirana olemisesta, ja sen olisi hyvä päästä rauhalliseen ympäristöön.

Marshmallow ei hauku tarhalla, on mahdollista että sen äänihuulet on katkaistu. Koska Marshmallow on ollut pentutehtaassa huonoissa oloissa, voi olla että totuttaminen kotikoiran elämään vaatii tulevalta perheeltään erityistä kärsivällisyyttä.

Marshmallow on noin kolmevuotias, kooltaan noin 30 cm ja 6-7 kg.  Videolta Marshmallowin tunnistaa mustasta kaulapannasta.

————————————————————————————————————————–

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Marshmallow saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Marshmallow on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi. Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan

eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

06.08.2018

“Marsha” on varattu omaan kotiinsa Suomeen.

01.09.2018

White Familyn Marshmallow saapui omaan kotiinsa Suomeen.

 

Marshmallown yhteyshenkilö: Jenni Huuskonen

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.