Päivitetty 22.03.2015

Kodin saanut koira: MICI


Mici 1/15

Mici 1/15

MICI

*Noin 1-vuotias

*Uros

*Kastroidaan

*Romaniassa

 

 

 

 

16.1.2015
Yksi Kulkureiden pääyhteistyökumppaneista Romaniassa on Anda ja Alina Murgun ylläpitämä yhdistys Asociatia Suflete Dragi (Kind Souls), Heidän hoivissaan elää ympärivuotisesti noin 200 koiraa. Yksi näistä koirista on nuori Mici-poika. Andalla ja Alinalla ei ole ihan tarkkaa muistikuvaa siitä, kuinka Mici on heille päätynyt. Koko elämänsä se on kuitenkin Murgujen luona viettänyt, aluksi Andan kotona Furmusanissa, nykyisin koiratarhalla Jillavassa. Nyt olisi kuitenkin Micin vuoro löytää oma kotinsa Suomesta, Kulkureiden adoptio-ohjelman avulla.

Mici on noin vuoden ikäinen, aktiivinen ja leikkisä nuorukainen. Aluksi se jännittää hieman uusia ihmisiä, mutta rohkaistuu nopeasti huomattuaan vierailijan ystävälliseksi. Mici tulee hyvin toimeen toisten koirien kanssa eikä hauku turhia. Mici on noni 50-55cm korkea ja painoa sille on kertynyt noin 15-20kg. Talvella otetuissa kuvissa pojan vilkkuluomet ovat esillä johtuen siitä, että se on viluissaan. Eivät siis ole jatkuvasti näkyvissä ja silmät ovat muutoinkin normaalit.

23.2.2015
Mici on varattu omaan kotiin Suomeen.

21.3.2015
Mici saapui omaan rakastavaan kotiinsa Suomeen.

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä, takapakkia, iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Mici saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Mici on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Harkitut yhteydenotot Taija Mäkiselle.

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.