Päivitetty 21.01.2018

Kodin saanut koira: MILAN


Syntymäaika: 2014
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romania M. G. Rescue
Kastroitu

 

Perustiedot ja taustat:

M. G. Rescue on romanialaisen eläinlääkäri ja -suojelijan Mihai Grigorien perustama taho, jonka huostassa on useita erilaisia eläimiä. Mihai on toiminut kodittomien eläinten kanssa pitkään ja tehnyt yhteistyötä Kulkureille tuttujen tahojen, kuten OneVet, Carmen Mandescu, Alina Murgu, jne. kanssa.

Mihai on pelastanut pikkuisen Milan pojan Bragadirun kunnalliselta tappotarhalta kesällä 2017. Huonoksi onneksi Milan oli testissä sydänmato positiivinen ja ei päässyt heti etsimään kotiaan, mutta nyt sydänmato on hoidettu ja testi on ollut negatiivinen, joten kodin etsintä voi alkaa.

Milan asustaa häkissä, jossa on useampi pikkuinen koira, uroksia ja narttuja. Milan on kaikkien kaveri ja kovin leikkisä poika. Innostuessaan se haukkuu muiden mukana ja ääntään se käyttää kun yrittää hakea huomiota. Se on kokemuksistaan huolimatta ihmisrakas, avoin ja sosiaalinen. Se antaa käsitellä itseään hyvin.
Kissoja se ei ole huomaavinaankaan sisätiloissa, eikä ole niistä kiinnostunut.
Milan on noin 10-12 kg ja korkeutta tällä pikkuisella on 30-35 cm.

21.1.2018
Milan on saanut kodin Saksasta.

5.1.2018
Tällä hetkellä emme ota lisää kyselyjä Milanista.

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä, takapakkia, iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Milan saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Milan on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö: Tanja Nummeli

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.