Päivitetty 08.11.2015

Kodin saanut koira: MINDY


Mindy00MINDY

* noin 2-3 vuotta

* narttu

* steriloitu

* Romaniassa

 

 

 

24.09.2015
Pikkuinen Mindy on tuotu Rosiori De Veden kaupungista Bukarestiin Onevetin koirahoitolaan odottamaan omaa kotiaan. Mindy on luonteeltaan todella hellyttävä ja rauhallinen tyttökoira ja juuri tämän ihastuttavan luonteensa perusteella, Mindy on valikoitu Kulkurien adoptio-ohjelmaan.

Kun Mindy tapaa uusia ihmisiä, tyttö on hyvin iloinen ja heiluttaa kovasti häntäänsä. Tuntemattomiin ja tuttuihin ihmisiin suloinen Mindy suhtautuu alistuvasti ja tyttö antaa käsitellä itseään ongelmitta. Neiti viihtyy myös tuntemattomien ihmisten sylissä.

Luonteeltaan Mindy on hieman ujo ja olemukseltaan herkän oloinen. Tämä pieni suloisuus suorastaan rakastaa muita koiria ja yrittääkin koko ajan haastaa muita karvakorvia leikkimään muun muassa pusuttelemalla heitä. Olisi siis erittäin mieluisaa, jos Mindyn tulevassa kodissa asuisi jo valmiiksi koirakaveri tälle leikkisälle neidille.

Kulkurien aktiivit tapasivat suloisen Mindyn syyskuussa ja kuvailivat häntä aivan ihanaksi tytöksi, joka ei ole lainkaan päällepäsmäri ja jonka jo pienetkin asiat saavat hyvin onnelliseksi. Voisi siis kuvitella, että oma rakastava koti, joka ei enää ikinä hylkäsisi kaunista Mindyä tekisi neidin yhdeksi maailman onnellisemmaksi pikkuikoiraksi.

Mindy on kooltaan pieni ja söpöläisellä onkin painoa arvion mukaan vain noin 5-6kg ja säkäkorkeutta noin 20 cm.

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.
Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Mindy saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Mindy on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenkotiutuvan koiran oppaaseen, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

29.09.2015
Mindy on saanut useita potentiaalisia kotiehdokkaita, joiden joukosta pikkuisen loppuelämän koti varmasti löytyy. Tällä hetkellä Mindystä ei siis oteta enempää kyselyitä vastaan.

01.10.2015
Pikku söpöläinen Mindy on varattu ikiomaan kotiinsa <3

08.11.2015
Mindy on saapunut  eilen Suomeen omaan kotiinsa.

Mindyn yhteyshenkilö on Sarianna Syrjä.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.