Päivitetty 07.10.2017

Kodin saanut koira: MINI-BELLA


Syntymäaika: 15.05.2016
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa ( Carmen Mandescu)
steriloidaan

 

Perustiedot ja taustat
13.08.2017
Sisarukset Benny ja Bella odottavat tällä hetkellä omaa kotiaan Kulkurien pitkäaikainen yhteistyökumppani Carmen Mandescun omistamassa tyhjässä asunnossa. Carmen on aiemmin toiminut Asociatia A Doua Sansan toisena perustajajäsenenä Glinan tarhalla ja tällä hetkellä hän työskentelee myös eläinsuojeluyhdistyksen Carpen perustajana. Carpen uutta tarhaa rakennetaan parhaillaan ja Kulkurit on tiiviisti mukana Carpe -hankkeessa.

Vuonna 2016 Romaniassa paikallinen nainen adoptoi Bennyn ja Bellan. Hänen piti alun perin adoptoida vain Bella, mutta huomatessaan Bennyn, joka oli urospennuista surkeimman näköinen, hän halusi tarjota molemmille sisaruksille kodin. Vuoden ajan kaikki sujui hyvin, mutta noin kuukausi sitten nainen erosi miesystävästään ja muutti heidän yhteisestä asunnosta pois. Nainen ei löytänyt itselleen ja Bennylle ja Bellalle asuntoa, johon koirat olisivat tervetulleita. Koska sisarukset ovat hyvin tärkeitä naiselle, hän ei halunnut hylätä niitä kadulle, vaan hän halusi varmistaa, että ne löytävät parhaat mahdolliset kodit. Muutaman päivän kuluttua tästä sisarukset muuttivat Carmenin tyhjään asuntoon ja pikkuiset lisättiin hurmaavan luonteensa vuoksi Kulkurien adoptio-ohjelmaan.

Ihastuttavat Benny ja Bella ovat luonteeltaan hyvin ystävällisiä ja kilttejä, niin ihmisiä kuin toisia koiria kohtaan. Molemmat tulevat hienosti toimeen myös kissojen kanssa.

Bella nauttii suunnattomasti ihmiseltä saadusta huomiosta ja läheisyydestä. Bella on ihmisen sylissä erityisen tyytyväinen ja ihmiseltä neiti pyytää huomiota aina tilaisuuden tullen. Hoitopaikassa pikkuinen on ennemmin ihmisten kuin toisten koirien seurassa. Bella on luonteeltaan hyvin lempeä ja herkkä.

Benny ja Bella ovat toisilleen hyvin läheiset ja hoitopaikassa ne ovat koko ajan yhdessä ja seuraavat toisiaan. Tämä on tietenkin ymmärrettävää, sillä kaksikko on elänyt yhdessä koko elämänsä ajan. Benny ja Bella etsii uutta kotia harkitusti yhdessä tai erikseen.

Herttaisella Bellalla on painoa noin 4 kg ja säkäkorkeutta noin 30 cm.

Bella etsii kotia, jossa ymmärretään, että pienikin koira tarvitsee aikaa, huolenpitoa ja liikuntaa.

07.10.2017
Pikkuinen Bella lensi tänään omaan kotiin Suomeen.

12.09.2017
Tänään on herttaisen Bellan onnenpäivä, sillä tämä upea kaksikko on varattu ikiomaan yhteiseen kotiin Suomeen! Valtavasti onnea Bellalle ja Bennylle ja niiden tulevalle perheelle <3

30.08.2017
Ihana Bella on saanut useita kotiehdokkaita, joten pikkuisesta ei oteta tällä hetkellä enempää kyselyitä vastaan. Kiitos kaikille!

—————————————————————————————————————————————————————-

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Mini-Bella saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Mini-Bella on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Mini-Bellan yhteyshenkilö on Sarianna Syrjä.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.