Päivitetty 13.08.2019

Kodin saanut koira: MINI BLACK nyk. Vilma


Syntymäaika: 2016-2017
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Mihaela Soare)
steriloitu

 

Perustiedot ja tausta

12.6.2019

Romaniassa Târgovișten kaupungissa asuva Mihaela Soare tekee kaikkensa auttaakseen oman kaupunkinsa alueen kodittomia koiria ja kissoja.Mihaela asuu vanhan äitinsä kanssa omakotitalossa, joka on täynnä heidän pelastamiaan eläimiä. Eläimet ulkoilevat aidatulla pihalla, mutta tämän lisäksi Mihaela käyttää koiria mahdollisimman usein hihnalenkeillä. Eläimet asuvat sisällä talossa eli hyvin kodinomaisessa tilassa, mutta koska eläimiä on paljon, eivät ne saa tarpeeksi yksilöllistä huomiota. Mihaela tekee kovasti töitä, jotta koirat oppisivat kotikoiran alkeita ennen omaan kotiinsa matkaamista.

Mini Black on pelastettu hiljattain kunnalliselta tarhalta. Pikkuinen on luultavasti ollut joskus omistettu koira, sillä se suhtautuu ihmiseen todella luottavaisesti ja nauttii ihmisseurasta. Saapuessamme pihamaalle tulee Mini Black heti tutustumaan ja namit kiinnostaa paljon. Rapsutukset on parasta ja ylipäätään ihminen ihan super kiva juttu.

Pihalla on tavattaessa muita, isompia koiria, joiden joukossa tämä tättärä menee suvereenisti ja Mihaela kertoo, että tullut kaikkien koirien kanssa hyvin toimeen. Oleskellut Mihaelan mukaan myös yksin pihalla, eikä ole tällöin haukkunut ollenkaan. Porukassa saattaa muiden mukana haukahdella mutta tavattaessa on hiljainen. Noin kolme minuuttia saapumisestamme on tämä typy jo selällään meidän kaikkien keskellä maharapsutuksia vastaanottamassa. Kun jäämme pihalle keskustelemaan Mijaelan ja tämän äidin kanssa ajankohtaisista asioista, jää tämä pikkutyyppi istumaan meidän jalkoihin, kuin osana porukkaa, vaikka muut koirat touhuilevat pihalla omiaan.
Päivitykset
10.8.2019
Mini Black, uudelta nimeltään Vilma pääsi viimein omistajansa syliin Suomen maan kamaralla. Onnea Vilmalle ja perheelle!
12.6.2019
Mini Black tulee suoraan varattuna koirana ohjelmaan.

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Mini Black saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Mini Black on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:  Nina Ehrström

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.