Päivitetty 04.11.2018

Kodin saanut koira: MINI HONEY (nyk Doris)


Syntymäaika: Noin 5/2018
Sukupuoli: Narttu
Sijainti: Roamniassa (Ioana Bodea/Onevet klinikka)
Ei steriloitu

 

Perustiedot ja tausta

15.8.2018
Mini Honey on pieni pentu, joka löydettiin siskonsa kanssa Clinicenin kunnasta, Romaniassa. He päätyivät yksityisen eläinsuojelijan Ioana Bodean hellään huomaan. Valitettavasti sisko todettiin positiiviseksi parvolle ja menehtyi tähän hoidosta huolimatta. Mini Honeyn parvo testi oli negatiivinen mutta tytöllä oli paljon suolistoloisia löydettäessä. Mini osoittautui vahvaksi neitokaiseksi ja madotusten jälkeen hänen vointi koheni ja menojalka alkoi vipattamaan.

Mini painaa tällä hetkellä noin 1,5-2kg ja on noin 15-20cm korkea. Se tulee jäämään melko pienikokoiseksi. Ikää Minillä on nyt noin 3,5kk.

Päivitykset

13.10.2018
Tänään Mini Honey oli valmis lentämään Suomeen ja nimi vaihtui siinä samassa. Nykyään tyttö tunnetaan nimellä Doris.

15.8.2018
Mini Honey varattiin suoraan omaan kotiin.


Pentua harkitsevalla on suuri vastuu. Omat resurssit on ehdottoman tärkeää punnita huolella. Ajan, motivaation ja sitoutuneisuuden täytyy olla kohdallaan.

Pentua harkitessa täytyy muistaa, että mm. sisäsiisteys on opeteltava alusta lähtien, hihnakäytös on täysin uusi asia, muihin koiriin tutustumistakin saattaa joutua harjoittelemaan eikä yksinolo suju heti itsestään. Tavaratkin saattavat päätyä tylsistyneen ja aktiivisen pennun kitaan ja leluiksi ihan vain vahingossa. Pentu tarvitsee paljon selkeitä rajoja, johdonmukaista, positiiviseen palkistemiseen keskittyvää koulutusta ja rakkautta kasvaakseen tasapainoiseksi aikuiseksi.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutuessa muuttua.

Mini Honey saapuu Suomeen steriloituna (mikäli fyysisesti on siihen valmis), asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Mini Honey on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi. Mikäli Mini Honey kotiutuu Suomeen niin nuorena, että sitä ei steriloida ennen kotiutumista, tuleva koti sitoutuu steriloimaan koiran kohtuullisen ajan kuluessa sen saavuttua Suomeen, mieluiten neljän kuukauden sisällä. Yhdistys osallistuu kodin niin halutessa sterilointikustannuksiin 70 eurolla kuittia vastaan. Olethan myös yhteydessä yhdistykseen (varaajaan) ennen sterilointia.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasti sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Mini Honeyn yhteyshenkilö on Mia Takolander 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.