Päivitetty 04.11.2018

Kodin saanut koira: CUTE


Syntymäaika: 2016
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa (One Rescue Association/Ioana Bodea)
kastroitu

 

Perustiedot ja taustat

3.9.2018
Ioana Bodea on ahkera ja uskomattoman eläinrakas vapaaehtoistyöntekijä, joka työskentelee One Rescue Associationin tarhalla Cosobassa.  Vuonna 2005 perustettu eläinlääkäriklinikka Onevet on yksi Kulkurien keskeisimmistä yhteistyötahoista. Onevetissa adoptio-ohjelman koirat rokotetaan, mikrosirutetaan ja testataan sekä ulko- että sisäloishäädetään. Niille tehdään myös EU-lemmikkieläinpassi. Lisäksi klinikan lääkärit tarkastavat koirat kliinisesti ja tarpeen mukaan tekevät lisätutkimuksia.

Cute on yksi niistä harvoista ja onnekkaista kodittomista koirista, joka pääsi pois kadulta Ioana Bodean huomaan One Rescue Associationin tarhalle. Sen aiemmasta elämästä ei tiedetä paljoakaan, mutta on hyvin todennäköistä että tällä sympaattisella pojalla joskus on ollut oma koti. Niin reippaasti ja avoimesti se suhatutuu elämän käänteisiin. Cute on kaikin tavoin tasapainoisen ja sopeutuvaisen oloinen koira, joka tulee erinomaisesti juttuun niin koirien, kuin ihmistenkin kanssa. Tällä hetkellä Cute jakaa tarhalla häkin Neassan kanssa ja koirat tulevat hyvin toimeen keskenään.

Cutella oli tarhalle tullessaan vamma silmässä, joka tutkittiin. Vamma ei vaikuta Cuten näköön ja se tulee eläinlääkärin mukaan parantumaan hyvin. Cute on kooltaan noin 30-35 cm korkea ja ikää pojalla on arviolta noin 1,5 vuotta.

Cute on rokotettu 1.8. eli se on pian valmis matkustamaan omaan kotiinsa.

Päivitykset

13.10.2018
Cute pääsi lentämään Suomeen oman perheen luokse.

29.9.2018
Tänään Cute varattiin omaan kotiinsa.

3.9.2018
Cute aloitti kodinetsinnän adoptio-ohjelmassa.


Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä, takapakkia, iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Cute saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Cute on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö: Mia Takolander

 

 

Cute and Tauriel, soon for adoption!

Publiée par Ioana Bodea sur Lundi 27 août 2018

Publiée par Ioana Bodea sur Samedi 4 août 2018

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.