Päivitetty 13.10.2018

Kodin saanut koira: PIHKA (ent. Gardita)


Syntymäaika: 8/2017
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Onevet)
steriloitu

 

Perustiedot ja taustat
22.6.2018
Onevetin klinikka ja heidän ylläpitämänsä Cosoban tarha ovat yksi Kulkurien pääyhteistyökumppaneista. Tarhalla asuu jatkuvasti satoja koiria, jotka odottavat oman kodin löytymistä. Yksi näistä koirista on pieni Gardita, jonka eläinlääkäri Adina poimi mukaansa tienposkesta eräänä talvisena myrsky-yönä.

Gardita on iloinen ja valloittava pikkupötkylä, jolla on ikää arviolta hieman alle vuoden verran. Pikkuneiti rakastaa leikkiä muiden koirien kanssa ja touhuaakin pihallaan mielellään koiraporukassa. Gardita on avoin uusille asioille ja ihmisille ja tunkee tyytyväisenä myös vieraiden syliin rapsuteltavaksi. Pikkuneiti haukkuu jonkin verran halutessaan leikkiä tai huomiota, mutta turhanräksyttäjältä se ei kuitenkaan vaikuta.

Suloisella ilopillerillä on korkeutta noin 30 cm ja painoa noin 7 kg.

 

Päivitykset
13.10.2018
Tänään Gardita lensi kotiin oman perheen luokse Suomeen ja sai samalla uuden nimen Pihka. Onnea Pihkalle ja perheelle yhteiseen elämään!

24.9.2018
Suloinen ilopilleri Gardita saa tänään ihania uutisia. Oma perhe on löytynyt ja pian Gardita lentää Suomeen omaan kotiin!

26.7.2018
Gardita on muuttanut asumaan häkkiin latorakennukseen, jossa se asuu uiden pikkukoirien kanssa. Se todella iloinen ja hurmaavaa neiti, joka haluaa päästä ihmisen syliin keinolla millä hyvänsä, se tunkee kyykyssä olevien ihmisten luo ja jos vierailija seisoo, pomppii se ilmaan päästäkseen mahdollisimman lähelle. Gardita on tasapainoisen ja touhukkaan oloinen tomera tapaus, joka sopisi varmasti monenlaiseen kotiin. Se vaikuttaa tulevan hyvin toimeen muiden koirien kanssa.

22.6.2018
Gardita aloitti kodin etsimisen Kulkurien adoptio-ohjelmassa.

_________________________________________________________________________________________________________________________________

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä, takapakkia, iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Gardita saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Gardita on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö: Mari Jokinen

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.