Päivitetty 26.12.2015

Kodin saanut koira: MINI LEUCHU


Mini Leuchu 07/15

Mini Leuchu 07/15

MINI LEUCHU

* Noin 10-vuotias

* Uros

* Kastroitu

* Romaniassa

 

 

 

 

21.7.2015
Romanian kaduille hylätään päivittäin lukematon määrä koiria. Arvostus eläintä kohtaan on maassa täysin eri kuin meillä Suomessa ja oma lemmikki voidaan kylmästi heittää kadulle esimerkiksi sen tullessa vanhaksi. Uuden koiran, nuoremman ja vetreämmänhän saa tilalle milloni vain. Todennäköisesti tällaisen kohtalon on kokenut myös Mini Leuchuksi ristitty pötkylä-papparainen. Kulkureiden Romanialaisen pääyhteistyökumppanin Onevet-klinikan eläinlääkäri Dr, Adina löysi Mini Leuchun harhailemasta yksinään Bukarestin kadulta ja vei sen turvaan klinikan koiratarhalle. Vieraillessaan Romaniassa heinäkuussa 2015 Kulkureiden edustajat tutustuivat tähän pappaan joka hurmasi matkalaiset välittömästi. Mini Leuchu onkin yksi onnekkaista, joka pääsee aloittamaan kodinetsinnän Suomesta osana yhdistyksen adoptio-ohjelmaa.

Mini Leuchun tavanneet kuvaavat sitä rauhalliseksi ja ystävälliseksi koiraksi. Tarhalla Mini Leuchu elää ulkona osana isoa koiralaumaa. Laumassa se ei tappele tai hauku vaan tulee hyvin toimeen toisten kanssa. Myös ihmistä kohtaan pappa on sosiaalinen. Mini Leuchulla on korkeutta noin 35cm ja painoa noin 8kg. Hampaat sillä ei ole enää aivan priima-kunnossa, mikä toki on normaalia seniori-ikäiselle. Kulmahampaat ovat vielä ok, mutta muista hampaista löytyy kulumaa ja hammaskiveä. Mini Leuchulla on todella paksu turkki.

Löytyisikö tälle vanhalle herralle vielä koti, missä viettää onnellisia eläkepäiviä?

7.8.2015
Mini Leuchu on tänään varattu omaan loppuelämän kotiinsa.

6.9.2015
Mini Leuchu saapui viime yönä omaan kotiinsa Suomeen.

26.12. 2015
Mini Leuchu, “Leku”, on hurmannut omistajansa, niin kuin odottaa saattaa. Tällaisia kuulumisia saimme joulun alla:

“Synttäriä tämän pikkuherran kanssa vietimme passissa olevan päivän kohdalla, josta muutama kuva siitäkin. Leku on todella hyvin sopeutunut porukkaan ja ottanut paikan ja kukaan ei kyseenalaista herran täällä oloa. Hän on seurallinen ja aina topakasti mukaan lähdössä. Ens alkuu autolla ajot pelotti hieman ,mutta nyt ollaan täysillä mukana.

Vierailtiin tässä yks pv Valimotien Mustissa ja Mirrissä ja siellä oli joku hallitukseen kuuluva teidän porukoistakin paikalla ja tiesi Lekun tapauksen.Siellä oli eräs asiakas jolla joku pikkukoira mukana sitäkin Leku reippaasti kävi heti moikkaamassa. Lekulle jossain vaiheessa on tullut jonkun tapahtuman johdosta kipeetä ja kuono-osan kohdalla on arpi ja kun hän ns. hymyilee kun tulen kotiin duunista niin se on sellaista hauskan näköistä hieman vinoa hymyä arvesta johtuen mitä saan. Se on todella fixu ja aivan hurmaava tapaus. Minun katsoma ensivaikutelma kuvan perusteella tästä koirasta ei pettänyt ja sain todella mahtavan koiran tänne laumaani Lekusta.”

Myös uusia kuvia lisätty koiraherrasta.

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Jos tiedät, mitä vanhan koiran omistaminen merkitsee, tiedostat siihen kuuluvat ilot ja surut, olet varautunut panostamaan vanhan koiran ruokintaan sekä hoitoon ja koet pystyväsi tarjoamaan turvallisen eläkeläiskodin, ota rohkeasti yhteyttä.

Huomioithan, että vanhan koiran kohdalla saattaa ikääntymisestäkin johtuen koitua eläinlääkärikustannuksia. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Mini Leuchu saapuu Suomeen katsroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Mini Leuchu on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Harkitut yhteydenotot Taija Mäkiselle.

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.