Päivitetty 26.03.2017

Kodin saanut koira: MINI-MURA


Syntymäaika: 7/2016
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Kotihoidossa)
steriloitu

 

18.02.2017
Romanialainen eläinsuojelija Ioana Bodea on omistanut elämänsä hylättyjen koirien auttamiselle. Yhdessä miehensä kanssa Ioana käy pääyhteistyökumppanimme OneVetin koirasuojalla huolehtimassa siellä olevista, noin 300 koirasta. Suloisen Mini-Muran Ioana on löytänyt kadulta harhailesta, sen ollessa vain noin kuukauden ikäinen pentu. Mini-Mura on onnekas, sillä se odottaa omaa kotiaan tällä hetkellä Romaniassa kotihoidossa Ioanan naapurin luona.

Hoitopaikassa Mini-Mura tulee loistavasti toimeen useiden koirien ja kissojen kanssa. Ihmisiä kohtaan neiti on ystävällinen ja kiltti. Mini-Mura ei juurikaan hauku hoitopaikassa, mutta kotiutumisen myötä käytös voi tietenkin muuttua.

Nimensä mukaisesti Mini-Mura tulee jäämään pienikokoiseksi ja tällä hetkellä neidillä on arvion mukaan säkäkorkeutta noin 25-30 cm.

26.02.2017
Mini-Mura on saanut useita potentiaalisia kotiehdokkaita, joten pikkuisesta ei oteta tällä hetkellä enempää kyselyitä vastaan. Kiitos kaikille!

Pentua harkitsevalla on suuri vastuu. Omat resurssit on ehdottoman tärkeää punnita huolella. Ajan, motivaation ja sitoutuneisuuden täytyy olla kohdallaan. Pentua harkitessa täytyy muistaa, että mm. sisäsiisteys on opeteltava alusta lähtien, hihnakäytös on täysin uusi asia, muihin koiriin tutustumistakin saattaa joutua harjoittelemaan eikä yksinolo suju heti itsestään. Tavaratkin saattavat päätyä tylsistyneen ja aktiivisen pennun kitaan ja leluiksi ihan vain vahingossa. Pentu tarvitsee paljon selkeitä rajoja, johdonmukaista, positiiviseen palkitsemiseen keskittyvää koulutusta ja rakkautta kasvaakseen tasapainoiseksi aikuiseksi.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutuessa muuttua.

Mini-Mura saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Mini-Mura on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

05.03.2017
Ihana Mini-Mura, tulevalta nimeltään Nedi, on tänään varattu omaan kotiin Suomeen. Valtavasti onnea Muralle ja sen tulevalle perheelle <3.

26.03.2017
Mura lensi tänään omaan kotiin Suomeen. Tervetuloa!

Mini-Muran  yhteyshenkilö on Sarianna Syrjä.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.