Päivitetty 26.03.2017

Kodin saanut koira: OMPPU


Syntymäaika: 8/2015
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Onevet)
steriloitu

 

12.02.2017
Pörröinen ja valkea tupsukorva Omppu löydettiin Onevetin hoitolan läheisestä metsästä eksyneen oloisena, joten luultavasti se oli hylätty sinne juuri hetki ennen löytymistä. Omppu poimittiin metsästä turvaan Kulkurien pitkäaikaisen yhteistyökumppanin, Cosobassa sijaitsevaan, Onevetin hoitolaan, jossa se odottaa tällä hetkellä loppuelämän kotiaan. Omppua kutsutaan Onevetissa nimellä “pikku lammas”.

Hoitolassa Omppu jännittää jonkin verran sille vieraita ihmisiä ja se yrittää etsiä ulospääsyä huoneesta. Jännityksestä ja hämmennyksestä huolimatta Omppu käy tervehtimässä kaikkia ja antaa silitellä hienosti itseään. Omppu selvästi nauttii rapsutuksista ja ne hieman helpottavat myös jännitystä tilanteen suhteen.

Herttainen ja ystävällinen Omppu tulee hienosti toimeen toisten koirien kanssa ja erityisesti kissojen kanssa tämä neiti tulee loistavasti toimeen.

Ompulla on arvion mukaan painoa noin 10 kg ja säkäkorkeutta noin 35 cm.

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Omppu saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Omppu on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

27.02.2017
Ihana Omppu on tänään varattu omaan kotiin Suomeen <3

26.03.2017
Omppu lensi tänään omaan kotiinsa.

Ompun yhteyshenkilö on Sarianna Syrjä.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.