Päivitetty 29.06.2016

Kodin saanut koira: MINY


Syntymäaika: 2013
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Onevet)
steriloidaan

 

29.2.2016
Yksi Kulkurien yhteistyökumppaneista on Clinica Veterinara Onevet. Onevetilla on klinikka Bukarestissa sekä tilavampi hoitola noin 30 minuutin matkan päästä Bukarestista, Cosobassa. Eräs hoitolassa asuvista koirista on pieni Miny. Onevetin Dr. Adina Vladut on löytänyt Minyn eräältä bussiasemalta, jossa Miny oli juoksennellut ja vaarallisesti ylittänyt autotietä edestakaisin. Adina ei pystynyt jättää Minyn kohtalon omaksi vaan otti tämän pienen pirpanan talteen. Nyt Miny odottaa hoitolassa sitä omaa kodin löytymistä.

Miny on noin 2-3-vuotias ja kooltaan pienikokoinen. Korkeutta Minylla on noin 30cm ja pituus on noin 45cm, ruumiinrakenne on siis pitkulainen. Painoa Minyllä on tällä hetkellä 7kg.

Miny rakastaa juoksemista ja tykkää touhottaa ympäriinsä. Tästä nuorehkosta nartusta joku saa kivan koirakaverin ilahduttamaan elämää. Miny on tähän mennessä tullut toimeen kaikkien kanssa, niin ihmisten kuin muiden koirien.

26.3.2016
Maaliskuussa Romania jälleen kutsui aktiivejamme ja reissun aikana he kävivät myös Onevetin hoitolassa, Cosobassa. Miny vipeltää vapaana Onevetin pihalla, joidenkin muiden koirien kanssa. Vieraille ihmisille Miny suhtautuu hieman varautuneesti, mutta tutuille tämä kaunis pieni tyttö on erittäin ystävällinen ja suloinen.

Lisätty kuvia.

29.5.2016
Vihdoinkin koittaa päivä jolloin saan kirjoittaa pienen Minyn nimen eteen tekstin varattu koira. Onnea Miny ja perhe ja tsemppiä odotukseen!

29.6.2016
Miny pääsi matkustamaan omaan kotiin 25.6. ja onkin sujahtanut hienosti uuteen elämäänsä. Iloisia yhteisiä hetkiä koko perheelle <3

———————————————————————————————————————–

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Miny saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Miny on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Miny yhteyshenkilö on Mia Takolander

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.