Päivitetty 18.04.2017

Kodin saanut koira: MORRISSEY


Syntymäaika: 1/2013
Sukupuoli: Uros
Sijainti: Romaniassa (Rosiori)
Kastroidaan

1.3.2017
Romaniassa, Rosiori de Veden kunnallisella koiratarhalla elää noin 300 koiraa. Rescueyhdistys Kulkurit ry on käynnistänyt kaupunkiin jatkuvan massasterilointi- ja avustusprojektin vuonna 2015, jonka myötä osa Rosiorin tarhan koirista valikoituu adoptio-ohjelmaan etsimään omaa kotiaan Suomesta.

Musta labradorinnoutaja-mix istuu vinkumassa hiljaa koppinsa edessä pihan sivustalla. Kun sen luokse menee, se tarraa tassuillaan kiinni ja työntyy syliin. Se voisi olla rapsuteltavana vaikka kuinka kauan.

Morrissey on herkkä, karismaattinen uros. Sitä on varmasti kohdeltu huonosti ihmisten toimesta, mutta silti se ei ole menettänyt toivoaan ja luottamustaan ihmiseen. Se on sydäntä riipivän rakastava koira, joka hakeutuu koko vartalollaan ihmiseen kiinni.

Kasvoissa olevia vanhoja arpia lukuunottamatta Morrissey näyttää hyväkuntoiselta. Kurkistettuamme sen suuhun huomasimme kuitenkin, että suuri osa sen hampaista on katkennut ja sittemmin kulunut. Tämän vuoksi se etsii kotia erityisadoptio-kategoriassa. Suu vaatiikin kotiin saavuttua välittömän tarkistuksen ja asianmukaisen hoidon.

Tavatessamme Morrissey vaikutti yleisolemukseltaan reippaalta.Tarhalla se ei haukahdellut muille koirille, ainoastaan vikisi ihmisten perään. Sen voisi tulla toimeen rauhallisen ja ei-dominoivan narttukoiran kanssa.

Ihana ukkeli on n. 50 cm korkea, noutajan oloinen ja kokoinen.

15.3.2017
Suun kipeys vaivasi Morrisseyta saaden sen vaikuttamaan seniorilta , mutta tilanteen hieman helpotettua se piristyi silmissä ja maaliskuussa tarhalla vierailleet aktiivimme totesivat sen olevankin vielä nuori koira. Odottaa rauhallisesti kun tulemme kohti, mutta ihmisen tullessa luo pomppii ja halailee huomiota  noutajatyyliin. Koheltaa ja tunkee syliin ja kuvittelee olevansa ihan sylikokoa. Rakastaa ihan kaikkia ihmisiä ja haluaisi vaan osallistua kaikkeen ja olla lähellä. Tulee varmasti kaipaamaan myös aktiviteettejä kotona. Rapsutukset ottaa vastaan nätisti rauhoittuen.

18.4.2017
Morrissey sulatti kaikkien sydämet. Pääsiäisen aikaan koira adoptoitiin paikallisesti.


Erityisadoptiossa olevat koirat on valittu huolellisesti yhteistyötahojemme kanssa yhteistyössä. Koirilla esiintyy jo tiedossa olevia puutteita, mutta niiden uskotaan soveltuvan kotikoiriksi, kunhan niiden mahdolliset erityistarpeet osataan tulevassa kodissa ottaa huomioon. Kulukorvaus näille koirille määräytyy tapauskohtaisesti.

Erityisadoptioon kuuluville koirille tehdään normaalin luovutussopimuksen lisäksi erillissopimus erityisadoptioon kuuluvan koiran omistajalle.

Morrissey saapuu Suomeen asianmukaisesti steriloituna, rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Morrissey on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Morriseyn yhteyshenkilö on  Noora Lindroos

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.