Päivitetty 17.06.2016

Kodin saanut koira: MOUSY (nyk. SAVARINA)


Syntymäaika: 7/2015
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa
steriloitu

 

8.1.2016
Mousy otettiin kaduilta turvaan Kulkurien yhteistyökumppanin Asociatia Suflete Dragin Sintestin tarhalle ollessaan noin parin kuukauden ikäinen.
Nyt suloinen pentu pääsee Kulkurien sivuille suoraan varattuna sillä Mousy varasti erään suomalaisen vapaaehtoistyöntekijän sydämen, tämän ollessaan töissä kyseisellä tarhalla hetken aikaa.

Kaikkea hyvää Mousylle ja tulevalle kodille ja iloista jälleennäkemistä kunhan se aika tulee!

20.2.2016
Mousysta tuli Savarina ja Savarina pääsi tulemaan kotiin 19.2.2016. Iloista ja onnellista, yhteistä loppuelämää koko perheelle <3

—————————————————————————————————————————

Pentua harkitsevalla on suuri vastuu. Omat resurssit on ehdottoman tärkeää punnita huolella. Ajan, motivaation ja sitoutuneisuuden täytyy olla kohdallaan.

Pentua harkitessa täytyy muistaa, että mm. sisäsiisteys on opeteltava alusta lähtien, hihnakäytös on täysin uusi asia, muihin koiriin tutustumistakin saattaa joutua harjoittelemaan eikä yksinolo suju heti itsestään. Tavaratkin saattavat päätyä tylsistyneen ja aktiivisen pennun kitaan ja leluiksi ihan vain vahingossa. Pentu tarvitsee paljon selkeitä rajoja, johdonmukaista, positiiviseen palkitsemiseen keskittyvää koulutusta ja rakkautta kasvaakseen tasapainoiseksi aikuiseksi.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutuessa muuttua.

Mousy saapuu Suomeen asianmukaisesti steriloituna, rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Mousy on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Mousyn yhteyshenkilö: Mia Takolander

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.