Päivitetty 17.06.2016

Kodin saanut koira: BONNIE M (nyk. MAGDA)


Syntymäaika: 12/2014
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa
steriloitu

 

 

28.12.2015
Târgovișten kaupungissa asuu romanialainen eläinsuojelija Mihaela Soare, iäkkäämmän äitinsä kanssa, pienehkössä omakotitalossa. Taloon kuuluu myös pieni aidattu piha, jossa heidän luonaan asuvat koirat saavat turvallisesti ulkoilla. Mihaelan luona asuu myös joitakin kissoja ja näille Mihaela on äitinsä kanssa rakentanut myös kissa-aitauksen johon kissat pääsevät turvallisesti livahtamaan. Moni koirista, jotka odottavat sitä omaa kotia Mihaelan luona, pääsevät myös tutustumaan kissoihin valvotusti. Näin saamme aika hyvin kuvan siitä, miten koira reagoi kissoihin.

Mihaelan äiti löysi Bonnie M:n ollessaan asioilla. Nuori, noin vuoden ikäinen tyttö, oli lähestynyt Mihaelan äitiä häntä heiluen ja kun tämä oli kyykistynyt tervehtimään Bonnieta, Bonnie oli ketterästi kiivennyt syliin saakka. Mihaelan äiti oli kiertänyt alueella jonkin aikaa Bonnien kanssa mutta omistajaa ei löytynyt eikä äidillä ollut sydäntä jättää tämä iloinen ja luottavainen tyttö jälkeensä. Nyt Bonnie odottaa Mihaelan talolla oman kodin ja perheen löytymistä.

Bonnie on kooltaan pieni, korkeutta on suunnilleen 30cm ja painoa tällä hetkellä noin 5kg.

On kovin mahdollista, että Bonniella on ollut joskus oma koti sillä tyttö osaa olla hienosti sisätiloissa. Bonnie ei ole juurikaan haukkunut, joten myös kerrostaloasuminen voisi sopia tälle neidille. Bonnie on erittäin sosiaalinen koira ja tulee hienosti toimeen muiden koirien ja kissojen kanssa. Ihmisiä kohtaan Bonnie on kovin ystävällinen, lempeä ja kiltti. Leikkiminen on tämän tytön mielestä todella kivaa ja yhdessä touhuaminen on muutenkin mieluisaa.

2.1.2016
Vuosi 2016 alkoi Bonnien puolesta parhaimmalla mahdollisella tavalla, tyttö varattiin omaan kotiin. Onnea niin Bonnielle kuin perheelle!

20.2.2016
Bonnie M laskeutui Helsinki-Vantaan lentokentälle perjantaina 19.2.2016 ja matka kohti yhteistä elämää ja kotia alkoi, oman ihmisen turvallisessa sylissä. Ihania yhteisiä hetkiä ja onnellista elämää teille <3

———————————————————————————————————————————-

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen.

Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Bonnie M saapuu Suomeen asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Bonnie M on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Bonnie M:n yhteyshenkilö: Mia Takolander

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.