Päivitetty 03.07.2015

Kodin saanut koira: Mr. BOBO


Bobo11

 

Mr. BOBO

* yli 10v

* uros

* Romaniassa

 

 

 

 

9.4.2015
Bobon elämä muuttui radikaalisti 4 kuukautta sitten, kun hänen omistajansa kuoli. Bobo on niitä koiria, jotka luultavasti ovat saaneet nauttia kodin lämmöstä ja huolenpidosta pitkään, mutta kun omistaja ei enää ole kykenevä hoitamaan sitä, on se hylätty jälkikasvun toimesta kadulle. Parempi kohtalo sekin kuin kunnallinen tarha.

Bobo on sokea, vanha, pieni koira, jonka selviytymismahdollisuudet kadulla olivat erittäin huonot. Se oli tottunut turvalliseen ympäristöön ja omaan ihmiseen, että siitä pidetään huolta ja että se saa tarvitsemaansa hoitoa. Voi vain kuvitella, mikä shokki oli huomata yhtäkkiä olevansa katujen armoilla.

Onneksi on olemassa ihmisiä kuten Alina ja Anda Murgu, Romanialaisen eläinsuojeluyhdistyksen Asociatia Suflete Dragin perustajat. He ottivat Bobon turvaan ja etsivät nyt vanhalle herralle omaa kotia. Kodin tulisi tietää, mitä sokean koiran kanssa eläminen tarkoittaa, mitä se vaatii ja mihin se velvoittaa. Myös korkea ikä asettaa omat haasteensa ja kodin tuleekin varautua siihen, ettei yhteinen matka kestä enää vuosia. Bobolla on todettu sydänmato, joka vaatii hoitoa tämän loppuelämän ajan, Hoito tapahtuu tablettien muodossa (Ivermectin), jotka tulevat Bobon mukana Suomeen. Lisää sydänmadosta voit lukea tästä. Boboa ei ikänsä vuoksi voida välttämättä kastroida.

3.7.2015
Bobolla kävi onni ja se on varattu omaan kotiinsa Ranskaan <3

 

Varaajana toimi Nea.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.