Päivitetty 18.11.2023

Enkelikoira: SNOW


28.6.2015

28.6.2015

SNOW

* arvioitu syntymäaika 9/2013

* narttu

* steriloitu

SUOMESSA

 

 

 

 

2.7.2014
Snow on yksi niistä onnekkaista koirista Romaniassa, jotka on pelastettu varmalta kuolemalta kunnalliselta tappotarhalta. Snow on steriloitu ja rokotettu Onevetin klinikalla ja tällä hetkellä Snow asustaa Anda Murgun tarhalla odottaen ikioman kodin löytymistä.

Snow on luonteeltaan ihmisrakas ja herkkä koira, joka nauttii rapsutuksista ja yhteisistä hetkistä hoitajiensa kanssa. Se ei ole arka, mutta uudet paikat saavat sen jännittymään kokemattomuuden vuoksi. Ajan kanssa ja rauhallisesti ohjastaen Snow varmasti rohkaistuu ja huomaa, että omistajansa turvin on helppo tutustua kaikkeen uuteen. Toki mitä enemmän Snow pääsee tutkimaan suurta maailmaa, sitä vähemmän sille tulee enää uusia asioita vastaan, sillä normaali lenkkipoluilla vastaan tulevat tilanteet tulevat nopeasti tutuksi.  Auto on vielä toistaiseksi Snow mielestä vähintäänkin yltiö pelottava asia ja kuka hullu nyt menisikään hurisevaan laatikkoon, joka lähtee liikkeelle ja ikkunasta katsoessa maailma vilisee silmien edessä ja mikä älyttömintä, perille päästyä tullaan eläinlääkäriin saamaan rokotuksia. Kuuliainen Snow kuitenkin tekee niinkuin pyydetään ja antaa nostaa itsensä autoon nätisti. Kaiken kaikkiaan Snow on lähinnä kokematon ja epävarma, mutta rohkaistuu varmasti nopeasti kunhan pääsee ulos kuorestaan.

Muiden koirien kanssa Snow tulee toimeen mainiosti ja rakastaa leikkimistä. Snow puikkelehtii muiden koirien seassa ongelmitta ja sosiaalisena, kilttinä koirana ei aiheuta mitään ongelmia laumassa. Snow on innokas ja leikkisä juniori, mutta ei mikään älytön höseltäjä. Se ottaa hepulit ja juoksuttaa kavereitaan hetken kunnes rauhoittuu takaisin häkin reunalle mietiskelemään maailman menoa. Snown tulevassa kodissa voisikin olla reipas, kiltti ja leikkisä kaveri odottamassa.

Snown tulevan kodin tulee sitoutua tähän herkkään neitiin sen loppuelämäksi ja olla valmiita näyttämään sille maailmaa rauhallisesti ja kärsivällisesti, jotta Snown jännitys helpottaa ja se huomaa ettei sille enää tapahdu mitään pahaa. Snow ei myöskään tiedä mitään sisäsiisteydestä taikka remmikävelystä, saatika siitä mitä kotona saa tai ei saa tehdä, vaan nämä kaikki tulee sille opettaa kuin pienelle pennulle. Fiksuna nuorena neitinä Snow varmasti oppii nopeasti sillä haluaahan se pitää uudet ihmisensä tyytyväisenä. Snow on aktiivinen nuori koira ja tulee vaatimaan liikuntaa ja aktiviteettaja pysyäkseen onnellisena.

Tällä hetkellä Snow on noin 15-20kg painoinen ja noin 50cm korkea.

20.7.2014
Aktiivimme vierailivat yhteistyötahojemme luona Romaniassa heinäkuussa ja matkallaan he tapasivat myös melko tuoreen kodin etsijän, Snow:n, joka asustaa tällä hetkelle Anda Murgun Jilavan tarhalla.

Snow on sosiaalinen ja iloinen hännänheiluttaja, joka hurmasi aktiivimme hetkessä. He kertovat, että se ei ole tarhalla lainkaan ujon tai aranoloinen, vaan antaa käsitellä itseään hienosti ja tulee moitteitta toimeen myös muiden koirien kanssa. Vaikka Snown häntä heiluukin taukoamatta ja se on hyvin iloinen vierailijoista, ei se kuitenkaan ole häslä. Aktiivimme tiivistävätkin Snown kuvauksessa sen olevan UPEA! Upea Snow omaa myös hyvät hampaat.

13.11.2014
Lisätty uusia kuvia Snowsta!

18.1.2015
Snow on tänään varattu ikiomaan kotiin Suomeen!

21.2.2015
Snow lensi tänään omaan kotiinsa!

23.6.2015
Snow palaa etsimään kotia itsestään riippumattomista syistä.

Omistaja kuvailee Snown olleen aluksi arka ja pelokas, mutta se on edistynyt ja reipastunut jo hienosti. Snow aristelee pääsääntöisesti miehiä ja ihmisiä, joilla on jotain keppiä muistuttavaa kädessä. Lisäksi osa hoitotoimenpiteistä pelottaa Snowta, mm. kynsien leikkuu. Arkuudestaan huolimatta Snow on kuitenkin erittäin kiltti ja omistaja kertoo, ettei se ole koskaan edes murissut saati sitten näykkäissyt. Snow on herkkä ja älykäs koira, joka tarvitsee rinnalleen ihmisen, jolla on antaa sille aikaa, rakkautta ja kärsivällisyyttä. Snown rinnalla voisi mahdollisesti olla vanha ja kokenut koirakaveri, jolta Snow voisi ottaa mallia ja johon voisi tukeutua jännittävissä tilanteissa. Missä olisi tämän upean tytön loppuelämän koti?

28.6.2015
Snow siirtyi tänään kotihoitoon odottamaan ikioman kodin löytymistä. Jo lyhyen tuttavuuden perusteella voidaan sanoa, että Snow on todellinen kultakimpale! Uudet tuttavuudet jännittävät Snowta vain hieman ja pian se uskaltaa rentoutua niin uusien ihmis- kuin koiratuttujenkin seurassa ja pyytää toisia koiria jopa leikkiin. Snow on iloinen ja leikkisä koira, jossa on jäljellä vielä iso ripaus pentumaista hulluttelua. Autoilu on tytön  mielestä vielä jännittävää, sillä se on Snowlle täysin uusi juttu, mutta sitäkin aletaan harjoittelemaan kotihoitopaikassa vähitellen. Hoitotoimenpiteet onnistuvat hyvin ja Snow antaa hienosti mm. leikata kynnet.

Tämä ihana paimenkoirataustaa omaava tyttö vaikuttaa olevan erittäin oppivainen ja fiksu ja nauttisi varmasti jostain yhteisestä harrastuksesta tulevan omistajansa kanssa. Snow on huomattavasti pienempi ja sirompi kuin aiemmista kuvista olisi voinut luulla ja sen säkäkorkeus on alle 50cm, painoa tytöllä on arviolta 17kg. Lisätty uusia kuvia Snowlle.

Snow etsii sitoutunutta loppuelämän kotiaan, jossa se saisi opetella kunnon koirakansalaiselle tärkeitä taitoja rakastettuna perheenjäsenenä.

29.6.2015
Lisätty uusi video Snowlle.

30.6.2015
Snowlla kävi mieletön tuuri, sillä tyttö löysi ikioman loppuelämän kodin näin nopeasti ja se varattiin tänään omaan kotiin!

2.7.2015
Snow on muuttanut tänään omaan kotiin!

18.11.2023

Snow nukutettiin ikiuneen vanhuuden vaivojen myötä lokakuussa 2023. Kiitos Snow`n perheelle että annoitte hänelle ihanan ja rakkaudentäyteisen elämän kanssanne. Lämmin osanottomme suruunne.

 

Snow tullaan luovuttamaan EU-passeineen asianmukaisesti sirutettuna, rokotettuna, loishääädettynä ja tautitestattuna.

Tutustuthan huolellisesti adoptoitavan eläimen terveyteen, koiran omistajan oppaaseenadoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa!

Harkitut yhteydenotot Niinalle.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.