Päivitetty 05.07.2020

Kodin saanut koira: NEITI EMILIA


Syntymäaika: 4/2016
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Carpe)
steriloitu

 

 

Perustiedot ja taustaa

30.4.2020

Carpen tarhaa, joka sijaitsee Bukarestin lähettyvillä, ylläpitää Kulkureiden pitkäaikaisen yhteistyökumppanin, Carmen Mandescun vuonna 2016 perustama Carpe-yhdistys. Carpen tarhasta on haluttu tehdä kotia etsiville koirille hyvä paikka elää ja odottaa oman kodin löytymistä. Siellä asustaa myös Neiti Emilia jonka Carmen oli löytänyt lähijoen varresta hylättynä ja napannut kyytiin.

Neiti Emilia on reipas ja sosiaalinen noin 4 vuotias tyttö. Hän suhtautuu hyvin avoimesti niin ihmisiin kuin koiriinkin. Emilia antaa hienosti käsitellä itseään ja reipas kaikkien tapaamiensa ihmisten kansssa. Neiti Emilia on jo aikuisen koiran iässä ja onkin tarhalla perusrauhallinen koira, jos tarhalla on kovasti hulinaan Emilia kiipeää koppinsa katolle tarkkailemaan tilannetta. Emilia ei juurikaan hauku tai häslää turhia.

Emilia asuu yhdessä uroskoiran kanssa ja he tulevat keskenään oikein hyvin toimeen. Naapuri häkissä on narttukoiria ja hekin ovat Emilialle varsin ok. Neiti Emilia on kaikin puolin tasapainoinen ja mutkattoman oloinen koira. Emilia sopiikin varsin monenlaiseen kotiin, kunhan sille riittää rakkautta, huomiota ja rapsutuksia.

Neiti Emilia on siis noin 4 vuotias kaunis tyttökoira jolla ihanan muhkea turkki ja valkoinen karvakaulus. Kokoa  hänellä on noin 50cm ja painoa 18kg.

Päivitykset:

4.7.2020

Neiti Emilia on vihdoin päässyt omaan kotiin oman ihmisen luokse <3 Hän oli yksi 29 onneekkaasta Kulkurista joka matkasi ensimmäisessä maanteitse tulevassa kuormassa Suomeen 🙂 Onnea Emilia ja perhe!

17.5.2020

Onnen päivä. Neiti Emilia on varattu ja sitä odottaa oma koti Suomessa <3

30.4.2020

Neiti Emilia aloitti kodinetsinnän Kulkureiden adoptio-ohjelmassa.

———————————————————————————————————

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Neiti Emilia saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Neiti Emilia on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö: Anne-Mari Vihtonen

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.