Päivitetty 12.09.2015

Kodin saanut koira: NEKIE


Nekie_pääkuvavalmis

NEKIE

* noin 2 vuotta

* narttu

* steriloitu

* Romaniassa

 

 

 

17.03.2015 
Eläinsuojelija Alina Murgu oli löytäny Nekien tien varresta tiineenä ja rautalanka kaulaan kietoutuneena. Alina otti Nekien mukaansa ja nämä olivat ensiaskeleet kohti pienen neidin uutta elämää. Nekie asuu nyt Jilavan tarhalla ja odottaa, että sille löytyisi oma, rakastava koti. Jäljet rautalangasta näkyvät edelleen Nekien kaulassa jonkin verran, mutta se on vain muisto tytön menneestä elämästä.

Ihmisille avoin Nekie ei tunnu pelkäävän tai jännittävän mitään. Nekie on erityisen iloinen koira, joka tulee moitteetta toimeen kaikkien kanssa. Tyttö nauttii, kun pääsee juoksemaan ja leikkimään toisten koirien kanssa. Tulevassa kodissa voisi olla jo valmiiksi koiraystäviä Nekielle, mutta tyttö pärjää myös tulevan perheen ainoana koirana. Nekie on koko ajan liikkeessä, mutta osaa myös tarvittaessa rauhoittua ihmisen syliin. Sohvaperunaa tästä tytöstä ei saa tekemälläkään, joten Nekie tarvitsee aktiivisen kodin.

Tämän kauniin neidon säkäkorkeus on 35cm ja paino noin 10-12kg.

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Nekie saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Nekie on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenkotiutuvan koiran oppaaseen, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

29.04.2015
Nekie on varattu omaan rakastavaan kotiin Suomeen!

13.05.2015
Nekie saapui tänään Suomeen ikiomaan kotiinsa!

12.09.2015
Nekie on kotiutunut Suomeen noin neljä kuukautta sitten ja nyt saimme iloksemme kuulumisia tästä ihastuttavasta neidistä:

Heipparallaa kaikille!

Tässä on Nekie, tämmöinen pieni, energinen ja iloinen!! Romanialainen Oravakoira. Täällä Suomessa tämä tyttönen on asustellut nyt nelisen kuukautta ja meillä on kivaa! 🙂
Aika veikeä tapaus tämä karvakorva kyllä on. Välillä sitä ihmettelee, että oikeestiko vaan on yksi koira?? niin paljon sattuu ja tapahtuu tällä vahtivuorolla 🙂
Nekie tykkää juoksennella vapaana, välillä käy metsässä kyttäämässä vähän oravia ja tulee sitten takaisin. Takapihalla auringon otto on myös kivaa, saa syödä aidanvierukselta metsämansikoita. Yksinolo on välillä vähän tylsää, sitä joutuu pikkuinen seropi lukemaan lehtiä, kantelemaan kenkiä ja keksimään muitakin jekkuja.
Mutta siis oikeasti, huipputyyppi. Minun arvaus on, surullista kyllä, että tällä pikkutytöllä on joskus ollut oma koti, tämä tyttö oli sisäsiisti ihan muutamassa päivässä, ei kerjää pöydästä ja kävelee hihnassa niin hienosti! Minulla kävi kyllä niin hyvä tuuri, että minä tämän pikkukoiran sain! Pientä kielimuuriahan meillä vielä on murrettavana, vaan meilläpä ei ole kiirettä!
Ehdottomasti pitää harkita tarkkaan ja järjellä lemmikin ottamista, mutta kyllä sitä sydäntäkin tulee kuunnella <3
kesäterveisin: team Henna ja Nekie
Suuri kiitos Hennalle ja Nekielle terveisistä <3

Harkitut yhteydenotot Sariannalle

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.