Päivitetty 28.04.2015

Kodin saanut koira: REDDA


10/14

10/14

REDDA

* Noin 1-2 vuotias

* Narttu

* Steriloitu

* Romaniassa

 

 

 

 

5.11.2014
Kulkureiden aktiivit vierailevat säännöllisesti Romaniassa paikallisten yhteistyökumppaneiden luona. Yksi matkojen tarkoituksista on kartoittaa uusia sopivia koiria yhdistyksen adoptio-ohjelmaan. Lokakuussa 2014 Romanian matka kohdistui mm. Bukarestilaisen eläinsuojeluyhdistyksen, Asociatia  A Doua Sansan ylläpitämälle  Glinan tarhalle. Tarhalla asuu ympärivuotisesti noin 200 koiraa. Tutustuessaan näihin koiriin tapasivat aktiivit ensimmäisen kerran  myös tiikeriraitaisen Reddan. Glinalle Redda on pelastettu pahamaineiselta Bragadirun kunnalliselta tarhalta. Neiti hurmasi välittömästi vierailijat luonteellaan ja valikoitui näin ollen yhdeksi onnekkaista, joka pääsee etsimään omaa kotiaan Suomesta.

Kulkureiden aktiivit kuvaavat Reddaa energiseksi ja hyväntuuliseksi koiraksi. Se oli hyvin innoissaan saadessaan häkkiinsä vieraita, eikä sillä ollut tietoakaan arkuudesta tai epäluuloisuudesta. Redda nautti saamastaan huomiosta ja painautui ihmisten syliin rapsuteltavaksi. Vieraiden lähtiessä Redda pyrki kovasti mukaan ja olisi mielestään ollut jo valmis lähtemään omaan kotiin. Tarhalla Redda elää samassa häkissä toisen nartun ja uroksen kanssa ja tulee näiden kanssa hyvin toimeen. Säkäkorkeutta neidillä on 53cm ja painoa noin parikymmentä kiloa.

Harkitessasi Reddan adoptointia, huomioithan että kuvaus koirasta on kirjoitettu tarhaolosuhteissa. Koiran luonne voi muuttua sen saavuttua omaan kotiin. Redda elää tarhalla ulkona, joten se tulee varmasti tarvitsemaan opastusta niin sisäsiisteyden, hihnakävelyn kuin muidenkin perustaitojen suhteen. Adoptiokoiraa harkitsevan tulee olla valmis pitkäjänteiseen, pehmein keinoin tapahtuvaan koiran koulutukseen sekä mahdollisten ongelmatilanteiden ratkomiseen. Energisyytensä vuoksi Redda kaipaa ehdottomasti aktiivista kotia, jossa sille on tarjolla paljon liikuntaa ja virikkeitä. Reddasta voisi mahdollisesti saada mukavan kaverin johonkin harrastuslajiinkin, kunhan se on ensin kotiutunut.

10.11.2014
Lisätty kuvia Reddan galleriaan.

18.3.2015
Vieraillessaan Romaniassa maaliskuussa 2015 Kulkureiden aktiivit tapasivat myös Reddan. Neiti oli edelleen oma iloinen itsensä, joka otti vieraat vastaan ilosta hyppien. Redda ei kuitenkaan hypi päälle, vaan kunnioittaa ihmistä. Redda kaipaisi jo kovasti omaa kotia, jossa saisi elää rakastamiensa ihmisten kanssa sekä purkaa suurta energiamääräänsä vaikkapa jonkin harrastuksen parissa. Redda ei juurikaan hauku tarhalla.

28.4.2015
Iloisia uutisia! Energinen Redda on varattu Saksaan.

Lisätty uusia kuvia neidin galleriaan.

Redda tullaan luovuttamaan asianmukaisesti rokotettuna, sirutettuna, tautien varalta testattuna, loishäädettynä ja oman EU-passin omaavana. Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin adoptoitavan eläimen terveyteen, koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen.

Reddan kodinetsinnässä auttaa Taija M.

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.