Päivitetty 20.01.2015

Kodin saanut koira: OANA


140328-oana-prof-300x300

OANA

* n. 1-vuotias

* steriloitu narttu

* Suomessa

 

 

 

 

19.08.2013

Hätkähdyttävän kaunispiirteinen Oana on löytynyt muutaman viikon ikäisenä kadulta. Se odottaa omaa kotia bukarestilaisen eläinsuojelija Anda Murgun tarhalla.

Oana on kuten kuka tahansa normaali koiranpentu: iloinen, aktiivinen ja leikkisä. Se on valtavan sosiaalinen, tykkää ihmisten seurasta ja tulee juttuun toisten koirien sekä kissojen kanssa. Oanalla on kuitenkin ripaus vahvaa tahtoa ja tomeraa tyttöenergiaa, ja etenkin ruoan suhteen se osaa pitää puolensa – Oana on pentuporukassaan se, joka syö ensin. Aikuisena Oanasta kasvaa keskikokoinen, arviolta 12-15 kg:n painoinen koira.

Oana etsii sitoutunutta kotia, jossa koiranhankintaa on harkittu tarkasti. Niin kuin kuka tahansa pentu, myös Oana tarvitsee ihmisiä, jotka ymmärtävät suloisen, pienen pennun kasvavan aikuiseksi koiraksi ja edellyttävän huolenpitoa seuraavan 10-15 vuoden ajan. Kodin tulee osata opastaa pentu kannustavin ottein kotikoiran tavoille aina sisäsiisteydestä hihnakävelyyn. Perheen tulee myös sitoutua ehdoitta Oanaan niin myötä- kuin mahdollisissa vastoinkäymisissä.

Muistathan, ettet tarjoa kotia koiranpennulle hetken mielijohteesta tai säälistä. Tulevaa perheenjäsentä harkitessa pitää olla realistinen, ymmärtää omat resurssinsa sekä sitoutumisen merkitys koiran kasvattamisessa.

Oana tullaan luovuttamaan asianmukaisesti sirutettuna, rokotettuna, loishäädettynä ja tautien varalta testattuna. Oana saa myös oman EU-passin matkaansa. Huomioithan, että tuleva koti sitoutuu steriloimaan pennun kohtuullisen ajan kuluessa Suomessa (Kulkurit osallistuvat sterilointikuluihin 25 %:lla). Oana on jo käynyt läpi rokotusohjelmansa ja on valmis matkustamaan omaan kotiin oitis, kun sellainen löytyy.

22.08.2013

Juuri varmistui, että Oanalle on varattu lento Suomeen 31.8. ja tulee etsimään täältä käsin hoitopaikastaan pysyvää kotia. Ehkäpä se pääsisi suoraan omaan kotiin?

24.08.2013

Emme ota toistaiseksi Oanasta uusia kotitarjouksia. Kiitos kaikille mielenkiinnosta pentua kohtaan.

25.08.2013

Oana on varattu ja matkustaa suoraan omaan, loppuelämän kotiin <3

Huom. kuvagallerian kuvat on otettu 19.7., joten Oana on tällä hetkellä jo hieman isompi. Saamme tytöstä pian tuoreita kuvia, ja lisäämme ne galleriaan.

01.09.2013

Oana on saanut oman kodin Suomesta <3

Oanan varausasioita hoiti Taija.

31.03.2014

Sain viestin Oanalta, tuttavallisemmin Onskulta: “Rakkaat ihmiseni joutuvat muuttamaan toistaiseksi ulkomaille ja niinpä minä, iloinen, aktiivinen ja lapsirakas neiti, ikää kohta vuoden, etsin uutta kotia. Olen 16-kiloinen, sisäsiisti ja steriloitu. Tulen hyvin toimeen muiden koirien kanssa.”

Onskun perhe joutuu siis luopumaan tytöstä raskain sydämin muuttaessaan toiselle mantereelle, jonne koiran mukana vienti olisi käytännössä mahdotonta.

Onsku etsii uutta, omaa, loppuelämän kotia. Siihen pääsee tutustumaan sovitusti pääkaupunkiseudulla. HARKITUT yhteydenotot Taijalle.

03.04.2014

HUOM. Oanalle on tullut jo useampi kotitarjous, joten emme toistaiseksi ota vastaan uusia kyselyitä. Kiitos.

09.04.2014

Oana on varattu omaan kotiin.

17.04.2014

Oana on saanut oman kodin Suomesta <3

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.