Päivitetty 06.08.2016

Kodin saanut koira: OFF ROAD


Syntymäaika: 2012
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa(OneVet)
steriloitu

19.05.2016
Ihana pienikokoinen tyttökoira, nimeltään Off Road, on pelastettu maaliskuun puolessa välissä, jolloin neidin koko elämä oli todella pienestä kiinni. Off Road odottaa tällä hetkellä omaa kotiaan OneVetin koirahoitolassa. OneVet on Kulkurien pitkäaikainen yhteistyökumppani ja jo vuodesta 2012 lähtien jokainen Kulkurien adoptio-ohjelman läpikäynyt koira on kulkenut OneVetin kautta huolellisen yhdessä laaditun prosessin läpi.

Herttainen Off Road tulee koirahoitolassa hienosti toimeen toisten koirien kanssa.

Neiti on todella rauhallinen, suloinen ja kiltti. Tosin kuvaustilanne, jolloin Off Road oli kaikken edessä kuvattavana hieman jännitti pikkuista.  Olemukseltaan kaunis Off Road on erityisen sympaattinen ja hellyytävä.  Hoitolassa Off Road ei hauku, mutta täytyy kuitenkin muistaa, että tulevassa kodissa käytös voi toki ajan myötä muuttua .

Painoa tällä ihastuttavalla neidillä on arvion mukaan noin 5-6kg ja säkäkorkeutta noin 35 cm.

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Off Road saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Off Road on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenkotiutuvan koiran oppaaseen, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

07.06.2016
Ihana Off Road on saanut parhaita mahdollisia uutisia, sillä neiti on varattu omaan kotiin Suomeen! Valtavasti onnea Off Roadille ja sen tulevalle perheelle <3

06.08.2016
Off Road todettiin sydänmadon osalta positiiviseksi, mutta se tulee saamaan tarvittavat hoidot Suomessa. Tänään Off Road lensi Suomeen ikiomaan kotiinsa.

Off Roadin yhteyshenkilö on Sarianna Syrjä.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.