Päivitetty 06.08.2016

Kodin saanut koira: KEENA ( K-team)


Syntymäaika: 1/2015
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Glina)
steriloidaan

 

15.7.2015
Karma, Keena ja Kiira ovat pentuina hylätty ja sitä kautta löydetty vapaaehtoistyöntekijä Carmen Mandescun toimesta. Aktiivien reissulla heinäkuussa oli vihdoinkin tämän trion vuoro päästä Kulkurien adoptio-ohjelmaan. Nämä sisarukset asuvat tällä hetkellä yhteystyökumppanimme Asosiatia A Doua Sansan ylläpitämällä Glinan tarhalla.

Keena on sisaruksista ujoin ja ei tule yhtä nopeaan vieraiden lähellle vaan tutkailee ensin hetken aikaa tilannetta ja miettii onko uudet ihmiset varmasti tutustumisen arvoisia. Loppujen lopuksi Keenakin tajuaa että uudet tulijat olivat huippuja, sillä heiltä sai rapsuja ja ennen kaikkea herkkuja! Keena tulee vaatimaan tulevalta kodilta ymmärrystä hieman ujoja koiria kohtaan ja ymmärrystä siihen että Keena tarvitsee tukea uusissa ja jännittävissä tilanteissa.

Koko sisasruskatras on todella aktiivisia nuoria koiranalkuja, joten tulevan kodin tuleekin muistaa huolehtia riitävästä liikunnasta, aivojumppaa unohtamatta. Näillä sisaruksilla jos tylsyys iskee niin saattaa sisustusvimma puhjeta.

Toisten koirien kanssa sisarukset tulevat toimeen hienosti, vanhemman koiran seura uudessa kodissa olisi varmasti hyvä juttu. Samanikäisen koiran kaveriksi Keenaa ei silti varmuuden vuoksi luovuteta. Sisaruksissa virtaa selvästi paimenkoiran veri, joten näistä koirista saa takuuvarmasti kaverin harrastukseen kun harrastukseen. Sohvaperunoiksi näistä sisaruksista ei ole. Nyt olisikin jo korkea aika Keenankin päästä opettelemaan kunnon koirakansalaisen tavoille oman ihmisensä kanssa.

Asuinmuodoksi Keena kelpuuttaa kerros-, rivi- tai omakotitalon. Keena on tällä hetkellä n. 55cm korkea ja painaa n.20kg.

25.9.2015
Kulkurien aktiivit tapasivat tämän iloisen sisarustrion syyskuun Romanian reissullansa.

Keena on selkeästi sisaruskatraan iloisin ja riehakkain jäsen. Huomion saamiseksi Keena tekee melkein mitö vain, hyppii, pomppii, pyörii ympyrää jne. Keena on riehakkuudestaan huolimatta helposti motivoitavissa namien avulla, joten harrastuksiinkin täsätä likasta varmasti on.

Nyt olisi jo Keenankin aika päästä opettelemaan kotikoiran oppeja.

Keenalle lisätty uusia kuvia!

18.11.2015
Kulkurien aktiivit tapasivat marraskuisella reissullansa myös Keenan. Keena on selvästi sisarustrion ujoin, joka kuitenkin on viime näkemästä rohkaistunut hurjasti. Kameraa Keena ihmetteli kovasti mutta tuli kuitenkin katsomaan uusiakin ihmisiä. Tulevassa kodissa olisikin hyvä, jos Keenalla olisi reipas koirakaveri odottamassa. Muuten Keena vaikuttaa ikäisekseen kovin tasapainoiselta nuorelta koiralta, jonka olisi jo korkea aika päästä omaa, loppuelämän kotiinsa.

Keenalle lisätty uusia kuvia.

28.2.2016
Keena siirtyy nyt aikuisten kategoriaan etsimään kotiaan. Toivottavasti se löytyy pian.

12.6.2016
Kulkurien aktiivit tapasivat hurmaavan Keenan toukokuussa Glinan tarhalla. Keenan sisarukset ovat jo varattu omiin koteihinsa ja nyt olisikin iloisen Keenankin aika päästä ikiomaan kotiin!

Aktiivit kertoivat että Keena on todella iloinen, sosiaalinen ja hurmaava nuori koira. Pieni ujous on poistunut ja tilalle on tullut roppa kaupalla elämän iloa ja aktiivisuutta! Enää Keena on vailla omaa ihmistä, jonka kanssa jakaa nämä kaikki ihanat luonteenpiirteensä.

28.6.2016
Elämässä on monta tärkeää matkaa. Tärkein niistä on matka kotiin. Keenan pitkä odotus päättyi tänään, kun sen loppuelämän koti löysi sen ja pian Keena matkustaa Suomeen lemmikiksi ja perheenjäseneksi.

6.8.2016
Suomi sai tänään lentokoneen tuomana uusia koirakansalaisia, joista Keena on yksi. Se on nyt lentonsa lentänyt ja sillä on oma peti, perhe ja koti. Onnea matkaasi, rakas Keena, olet onnesi ansainnut.

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä, takapakkia, iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutuessa muuttua.

Keena saapuu Suomeen asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä, kastroituna ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Keena on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan kuitenkin ensin sivuillamme adoptoitavan elöimen terveys, koiran omistajan oppaaseenadoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen!

Yhteyshenkilö: Maarit Auranen

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.