Päivitetty 25.08.2015

Kodin saanut koira: OSCAR


OscarpaakuvaOSCAR

* noin 1 vuotta

* uros

* kastroidaan

* Romaniassa

 

 

 

20.07.2015
Onevet on Bukarestissa sijaitseva eläinklinikka ja Kulkureiden pitkäaikainen yhteistyökumppani. Onevetin klinikalla työskentelevä Dr. Adina on löytänyt Oscarin Bukarestin laitamilta Bragadirun tieltä yksin harhailemasta, jolloin tämä pieni poika koira oli karvoitukseltaan lähes naku.

Oscari on uusi asukas Onevetissä, joten häntä pidetään vielä jonkun aikaa varmuuden vuoksi eristyksissä muista koirista, jotta taudit Oscarin kohdalla voidaan varmuudella sulkea pois.

Oscar on luonteeltaan hyvin leikkisä ja tulee loistavasti toimeen muiden koirien kanssa. Tämä pikkuinen hurmuri tykkää olla ihmisen sylissä ja ei jännitä edes tuntemattomia ihmisiä.

Oscarin säkäkorkeus on noin 30cm ja painoa pojalla on noin 4-5kg.

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Oscar saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Oscar on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenkotiutuvan koiran oppaaseen, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

29.07.2015
Ihana Oscar on varattu ikiomaan kotiin <3

22.08.2015
Suloinen Oscar lensi Suomeen omaan kotiinsa 19.8.

Harkitut yhteydenotot Sariannalle.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.