Päivitetty 07.10.2017

Kodin saanut koira: PAAVO


Syntymäaika: 1/2015
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa (Rosiori)
kastroidaan

Perustiedot
Paavo on hurmaava nuori mies, joka etsii kotiaan Rosiorin kunnalliselta tarhalta käsin. Paavo on noin kaksivuotias pörröinen hurmuri, jolla korkeutta on noin 45cm ja painoa hieman päälle 10kg. Paavolla on jonkin asteista alapurentaa, mutta se ei poikaa näytä häiritsevän. Rosiorin kunnallinen tarha on karu paikka, jossa koirat elävät lyhyen ketjun päässä, vierellään koppi. Karukin tarha on katua ja sen vaaroja parempi, ja Rosiorin tarhalla sinnikäs eläinsuojelija Cornelia Stan tekee ahkerasti töitä, jotta koirien olot olisivat edes hieman siedettävämmät.

7.10.2017
Paavon matkassa on ollut mutkia aivan liikaa. Paavon kohtalo oli jo vaakalaudalla kun terveys reistaili, mutta pieni sisukas poika taisi tietää mikä sitä odottaa: ikioma perhe, joka ei koskaan Paavoa hylkäisi. Poika taisteli Onevetin henkilökunnan ammattitaitoisella avustuksella ja tänään se lensi Suomeen perheensä luokse, joka sitä on kesäkuusta saakka odottanut saapuvaksi. Tuhannet kiitokset perheelle kärsivällisyydestä, ymmärryksestä ja pyyteettömästä rakkaudesta. <3

21.6.2017
Paavo on tänään varattu. Onnea Paavo ja sen tuleva ikioma perhe!

17.5.2017
Paavo on iloinen ja leikkisä, mutta osaa silti pysyä rauhallisena. Tämän tyylikkään ja komean herran paikka ei ole likaisella tarhalla, vaan omassa kodissa pehmeällä pedillä, tassut ristissä. Toki poika varmasti nauttisi pitkistä lenkeistä ja uuteen ympäristöön tutustumisesta. Komealle Paavolle lisätty muutama uusi kuva.

16.3.2017
Paavoa vähän jännittää uudet ihmiset, mutta se rentoutuu kun huomaa tulijan olevan ystävällinen. Paavo nauttii läheisyydestä ja rapsutuksista sekä antaa hienosti tutkia itsensä. Se on kiltti, ystävällinen ja kultainen pienestä arkuudesta huolimatta. Se ennemmin alistuu ja jähmettyy, kuin räksyttää pelkoaan. Rentouduttuaan poika välillä suorastaan innostuu ja näkee, että hieman aran kuoren alla on reipas ja leikkisä nuori poika. Rauhallinen ja todella sympaattinen. Missä olisi tämän hienon pojan ikioma loppuelämän koti?

 

_________________________________________________________________________

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Paavo saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Paavo on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Paavon yhteyshenkilö on Elina Silvennoinen.

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.