Päivitetty 18.09.2018

Kodin saanut koira: PASPARTUU (nyk. Passi)


Syntymäaika: 2017
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (OneVet)
steriloitu

.

Perustiedot ja tausta

29.7.2018
Romaniassa hylätään koiria päivittäin milloin mistäkin syystä; oli se sitten muutto uuteen asuntoon, narttukoiran tiineys, pennun kasvaminen aikuiseksi tai ihan vaan kyllästyminen koiraan. Paspartuulla on saattanut olla oma koti joskus, mutta jonkin takia siitä haluttiin eroon, niinpä tämä pieni neiti jätettiin OneVetin klinikan porttien ulkopuolelle harhailemaan yksinään. OneVetin työntekijä löysi sen eräänä toukokuun päivänä ja toi sen mukanaan porttien sisäpuolelle. Nyt Paspartuu asustaa latoon rakennetussa aitauksessa yhdessä muutaman muun koiran kanssa.

Paspartuu tulee hyvin toimeen laumansa muiden koirien kanssa, mutta ruoka on sille erittäin tärkeää. Jos toinen koira tulee lähelle sen ruokaa, se ärähtää kuuluvasti. Kuten kaikille koirille, myös Paspartuulle pitää antaa ruokarauha ja pitää huoli, että jos perheessä on muita koiria niin kaikki saavat syödä rauhassa. Se tykkää rapsustuksista ja huomiosta, mutta saattaa hieman ujostella aluksi. Paspartuu on hyvin leikkisä nuori koira, joten sen tulevassa kodissa voisikin olla koirakaveri odottamassa, mutta se varmasti pärjää myös ainoana koirana. Ruumiinrakenne sillä on hyvin pitkulan mallinen, joten jonkinlaista mäyräkoiraa saattaa sen geeniperimästä löytyä ja se voi näkyä myös neidin luonteessa.

Paspartuu on noin 30 cm korkea ja painaa 8 kg.

Päivitykset

18.9.2018
Paspartuu, nykyisin Passi lensi omaan kotiinsa lauantaina. Onnea Passille ja sen perheelle. <3

15.8.2018
Paspartuu on tänään varattu omaan kotiinsa.

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Paspartuu saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Paspartuu on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö: Krista Norvasuo

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.