Päivitetty 14.11.2020

Kodin saanut koira: PATSY (nyk. Jaxu)


Syntymäaika: 6/2019
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (One Rescue Association)
Ei steriloitu

Perustiedot ja tausta
28.2.2020

Onevetin Cosoban koirasuoja on Kulkureiden yhteistyökumppanin One Rescue Associationin ja Adina Vladutin johtama tarha, jolla on jatkuvasti noin 400 koiraa hoidossa ja odottamassa uutta kotia. Adinan pääpaikka on Bukarestissa, eläinlääkäriasema Clinica Veterinara OneVet, jonka kanssa teemme tiivistä yhteistyötä päivittäin. Klinikan kautta kulkevat mm. kaikki Suomeen saapuvat koirat.

Eräänä päivänä Cosoban porteilta löydettiin kahden nartun pentue, Patsy ja Edina.

Patsy on siskonsa lailla reipas ja leikkisä pentu tuttujen kanssa. Pennut suhtautuvat aktiiveihin uteliaasti ja heiluttavat pikkuisia häntiään innokkaina. Molemmilla on ollut iho-ongelmia, johon ovat saaneet hoitoa.

Patsyn väritys on siskoaan tummempi ja Patsylla on tyylikäs silmälasikuvio silmien ympärillä.

Patsy  kasvaa keskikokoiseksi koiraksi.

Patsy etsii omaa kotia, jossa on kärsivällisyyttä, rakkautta ja motivaatiota kasvattaa pennusta onnellinen koira.

Päivitykset uusimmasta vanhimpaan.

14.11.2020

Jäätävän pitkän usean kuukauden odotuksen jälkeen Patsy lopulta saapui kotiin!

2.5.2020
Patsy varattiin ikiomaan kotiin! Onnea koti ja Patsy uusiin seikkailuihin!

28.2.2020

Patsy ja Edina ovat muuttaneet yhteiseen ulkopaddockiin. Patsy on siskoaan rohkeampi ja tulee varovaisesti haisteleman vierailijoita.

12.12.2019
Kaunis pentu. Patsyä jännittää klinikan sisätilat ja aktiivien vierailu. Pian Patsy rauhoittuu sisälle levitetyn peitteen päälle makoilemaan. Patsy syö herkkuja maasta ja käy mm. tutkimassa/haistelemassa paperimappeja. Patsy on selkeästi tutkivan oloinen pentu, se tutkii ympäristöä rauhassa, eikä suoraan ryntää ihmisen luokse. Patsy on namimotivoituvan oloinen ja se selkeästi reipastuu saatuaan kissanruokaa. Patsy syö pääasiassa herkkuja maasta ja eikä tule aivan kosketusetäisyydelle.

5.12.2019

Patsy palasi etsimään omaa loppuelämän kotia. Patsy on testattu multiresistenttien bakteerien suhteen ja tulos oli ESBL-positiivinen. Lisää aiheesta esimerkiksi täällä.

21.10.2019
Patsy varattiin omaan kotiin. Onnea Patsy ja Patsyn uusi koti!

3.10.2019
Patsy aloitti Kulkurien adoptio-ohjelmassa oman kodin etsimisen.

 

Pentua harkitsevalla on suuri vastuu. Omat resurssit on ehdottoman tärkeää punnita huolella. Ajan, motivaation ja sitoutuneisuuden täytyy olla kohdallaan. Pentua harkitessa täytyy muistaa, että mm. sisäsiisteys on opeteltava alusta lähtien, hihnakäytös on täysin uusi asia, muihin koiriin tutustumistakin saattaa joutua harjoittelemaan eikä yksinolo suju heti itsestään. Tavaratkin saattavat päätyä tylsistyneen ja aktiivisen pennun kitaan ja leluiksi ihan vain vahingossa.

Pentu tarvitsee paljon selkeitä rajoja, johdonmukaista, positiiviseen palkitsemiseen keskittyvää koulutusta ja rakkautta kasvaakseen tasapainoiseksi aikuiseksi.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutuessa muuttua.

Patsy saapuu Suomeen leikattuna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Patsy on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue-sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä koirien maahantuonnissa.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Patsyn yhteyshenkilö on Mari Tammenkoski

 

 

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.