Päivitetty 30.03.2019

Kodin saanut koira: PIENI HELMI


Syntymäaika: 1/2016
Sukupuoli: Narttu
Sijainti: Romania
Steriloitu

Perustiedot ja tausta

Adina Vladut on eläinlääkäri, joka omistaa yhdessä miehensä Dragos Vladutin kanssa Onevet-klinikan. Adina Vladut tekee eläinlääkärin työnsä lisäksi eläinsuojelutyötä ja on perustanut Cosobaan, noin puolen tunnin matkan päähän Bukarestista, koiratarhan auttaakseen Romanian kodittomia koiria. Vuonna 2017 hän perusti myös One Rescue Association -yhdistyksen, jonka kautta Rescueyhdistys Kulkureiden adoptio-ohjelmaan on tullut paljon koiria.

Pieni helmi on luultavasti chihuahua, kokoa löytyy 4kg verran.

Pieni Helmi on lähtöisin pentutehtaasta, josta tyttö on hylätty koska on joko ollut huono emo tai steriili.  Pieni Helmi oli kuukauden ensin klinikalla, ja nyt neiti ollut Adinalla kotona toisen kuukauden. Helmi on todettu täysin terveeksi, polvet ja hampaat ovat kunnossa. Helmi asuu muiden koirien  ja kissojen kanssa ongelmitta. Neiti omaa hyvin ystävällisen ja sosiaalisen luonteen. Kuvaavia sanoja ovat myös leikkisä ja energinen hyrrä. helmi osaa myös haukulla saada huomiota. Helmi on Adinan luona ulkoilemaan 2-3 krt päivässä, jolloin neiti tekee tarpeet ulos. Ei välttämättä silti ole täysin sisäsiisti neito vielä.

23.3.2019
Pikkuruinen Helmi tyttö on saapunut suomeen oman perheensä luokse. Kotionnea kaikille!

19.2.2019
Pieni Helmi on varattu ikiomaan kotiinsa.

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Pieni Helmi saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Pieni Helmi on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö: Anne Huhtala

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.