Päivitetty 21.05.2023

Enkelikoira: PIKKU OTTO


Syntymäaika: 2013
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa (M.G Rescue)
kastroidaan

 

Perustiedot ja tausta
16.08.2020
Mihai Grigorie on romanialainen eläinsuojelija ja eläinlääkäri, joka on mahdollisimman monia eläimiä auttaakseen perustanut M. G. Rescue -nimellä toimivan tarhan, noin 30 kilometrin päähän Bukarestista. Tulevaisuudessa tarhalta löytyy eläinten majoittamisen lisäksi tilat myös sterilointien tekemiseen. Tarhalla elää kodittomien koirien lisäksi myös muita eläimiä, mm. kissoja, vuohia, erilaisia lintuja, sikoja ja hevonen.

Pikku Otolla on ollut oma koti. Omistaja sairastui eikä kyennyt enää huolehtimaan koiristaan. Niinpä Otto tuotiin tarhalle, kuten myös neljä koirakaveriaan (Little Piticu, Sheea ja Ciprian), jotka asuivat samassa kodissa.

Tarhalle tulo on varmasti ollut entiselle kotikoiralle järkytys, mutta Pikku Otto on suhtautunut siihen hyvin.

Pikku Otto on sosiaalinen ja rohkea hassu pikkumies, joka hyppii ja pomppii saadakseen kaiken mahdollisen huomion. Pikkuinen nauttii rapsutuksista ja ihmisen läheisyydestä. Toisten koirien kanssa se tulee todella hyvin toimeen ja Pikku Otolla on myös taustansa puolesta kokemusta muiden koirien kanssa asumisesta.

Pikku Otto painaa arviolta noin 3 kg ja säkäkorkeutta sillä on arviolta noin 25 cm.

19.05.2023
Pikku Otto on nukutettu ikiuneen sydänsairauden vuoksi ja hän nukahti rauhallisesti perheensä ympäröimänä. Hyvää matkaa, pieni suuri Otto. Muistamme sinut aina. Kiitos Oton perheelle, että annoitte pikkuiselle oman kodin, perheen ja huolenpitoa. Valtavasti voimia suruun ja ikävään.

Nousin selkään pyrstötähden,
valon maahan kulkemaan.
Älä sure, että lähdin,
sydämees jään asumaan.
Täältä takaa tähtitaivaan häntääni mä heilutan.
Elämän mä elin parhaan,
sua aina rakastan.

31.10.2020
Pikku Otto saapui Suomeen omaan kotiin.

06.09.2020
Pikku Otto on varattu omaan kotiin.

03.09.2020
Otto on saanut valtavan määrän kotiehdokkaita, joten toistaiseksi emme ota herrasta kyselyitä vastaan. Kiitos paljon kaikille!

16.08.2020
Pikku Otto on lisätty Kulkurien adoptio-ohjelmaan.

______________________________________________________________________

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan?

Jos tiedät, mitä vanhan koiran omistaminen merkitsee, tiedostat siihen kuuluvat ilot ja surut, olet varautunut panostamaan vanhan koiran ruokintaan sekä hoitoon ja koet pystyväsi tarjoamaan turvallisen eläkeläiskodin, ota rohkeasti yhteyttä.

Huomioithan, että vanhan koiran kohdalla saattaa ikääntymisestäkin johtuen koitua eläinlääkärikustannuksia. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Pikku Otto saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Pikku Otto on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue-sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä koirien maahantuonnissa.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Pikku Oton yhteyshenkilö on Sarianna Syrjä.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.