Päivitetty 14.04.2019

Kodin saanut koira: PIKKU PABLO


Syntymäaika: 1/2018
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa (Carpe)
kastroidaan

 

Perustiedot ja tausta
26.01.2019
Pikku Pablolla on ollut omistaja, joka muutti ulkomaille ja halusi jättää Pablon kunnalliselle tarhalle. Tarhalla oli Carmen Mandescun tuttu, joka sai Pikku Pablon  turvaan ja nyt Pablo odottaa omaa loppuelämän kotiaan Carpen tarhalla.

Pablo on iloinen ja touhukas pikkumies, joka tykkää todella paljon ihmisistä ja on aina jaloissa tai sylissä kun se on mahdollista. Ihastuttava Pikku Pablo on reipas ja selvästi jonkin verran kotikoiran elämään tottunut, sillä se osaa kulkea hienosti hihnassa. Uudet paikat se tutkii uteliaasti ja innoissaan. Muiden koirien kanssa Pikku Pablo tulee hyvin toimeen ja ainakin isompien koirien kanssa se käyttäytyy kohteliaasti ja väistää tarvittaessa. Tarhalla se haukkuu jonkin verran, kun joutuu olemaan kiinni tai jää yksin. Pikku Pablo syö tarhalla huonosti, vaikka Veera on keitellyt sille kuivaruuan sekaan riisiä ja sekoittanut märkäruokaa, aina sille jää ruokakuppiin ruokaa. Pikku Pablo on hyvin mutkattoman, ystävällisen ja fiksun oloinen nuorukainen.

Painoa Pikku Pablolla on arvion mukaan noin 4 kg ja säkäkorkeutta noin 30 cm.

14.04.2019
Pablo lensi Suomeen omaan kotiin 13.04.

10.03.2019
Ihana Pablo on varattu omaan kotiin Suomeen. Onnea Pablolle ja sen tulevalle perheelle <3

03.02.2019
Pablo on saanut useita kotiehdokkaita, joten pikkuisesta ei tällä hetkellä oteta enempää kyselyitä vastaan. Kiitos kaikille!

26.01.2019
Pikku Pablo on lisätty adoptio-ohjelmaan.
______________________________________________________________________________________________

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Pikku Pablo saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Pikku Pablo on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Pikku Pablon yhteyshenkilö on Sarianna Syrjä.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.