Kodin saanut koira: PRINCE

Syntymäaika: 2007-2008
Sukupuoli: Uros
Kastroitu
Sijainti: Romaniassa (Glina)
Kokoarvio:

28.8.2016
Prince on ihana. Se on surumielisen näköinen, vähän reppana setämies joka näyttää siltä kuin synkkä sadepilvi leijuisi sen pään yläpuolella. Se ei ole mikään ihme, sillä Prince on kerännyt rohkeutta Glinan tarhalla jo nelisen vuotta. Edelleen se ujoilee, mutta nauttii kuitenkin saamastaan huomiosta.

Prince tervehtii ihmistä ilolla aidan läpi, mutta häkkiin mennessä hakee vielä turvaa kopistaan. Kun Princen nappaa kopista pois, se ei laita vastaan vaan jää rapsutettavaksi. Se haluaisi kovasti olla ihmisen seurassa jännityksestään huolimatta. Koira kaipaa siis rutkasti lempeää kannustamista. Se sopisi rauhalliseen kotiin jossa se ei tarvitse jännittää ja jossa sille annettaisiin aikaa kotiutua ja rohkaistua.

Prince on paitsi todella sympaattisen näköinen pötkylä, se on myös herttainen, kiltti ja luonteeltaan alistuvainen. Se sulattaa olemuksellaan sydämet ja on hyvin lempeän ja viisaan oloinen. Surusilmäinen Prince ei hauku ja on muutenkin hyvin helpon oloinen. Hampaiden kunto on aika huono, etuhampaat ovat kuluneet.

Prince on kooltaan 40 cm ja 15 kg.

15.11.2016
Video lisätty. Aktiivimme tapasivat sympaattisen, ujosti häntäänsä heiluttavan koiraherran marraskuussa. Prince odottelee edelleen omaa kotiaan, olisipa ihanaa jos pieni mielensäpahoittaja pääsisi lämpimiin vällyihin talven viimaa pakoon.

20.12.2016
Herttainen herra odottaa yhä omaa kotiaan. Olisiko sinun kotonasi paikka pikkuiselle luppakorvalle?

16.1.2017
Princen uusi vuosi alkoi onnekkaasti: Se on varattu omaan kotiin!

26.3.2017
Prince saapui Suomeen omaan kotiinsa.


Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan?
Jos tiedät, mitä vanhan koiran omistaminen merkitsee, tiedostat siihen kuuluvat ilot ja surut, olet varautunut panostamaan vanhan koiran ruokintaan sekä hoitoon ja koet pystyväsi tarjoamaan turvallisen eläkeläiskodin, ota rohkeasti yhteyttä.
Huomioithan, että vanhan koiran kohdalla saattaa ikääntymisestäkin johtuen koitua eläinlääkärikustannuksia. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.
Prince saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Prince on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.
Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.
Yhteyshenkilö: Noora Lindroos

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Tutustu myös näihin: