Päivitetty 19.10.2016

Kodin saanut koira: PRINCESS IRINA


Syntymäaika: 2014
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Onevet)
steriloitu

 

22.08.2016
Herttaisella Princess Irinalla on aikaisemmin ollut koti ja syystä tai toisesta, sen omistaja on hylännyt sen. Romaniassa koirien hylkääminen on valitettavan tavallista, mutta onneksi maassa asuu myös joukko eläinten hyvinvoinnin eteen uurastavia eläinsuojelijoita. Paikallisen pitserian omistaja löysi Princess Irinan kadulta ja kuljetti sen Onevetin klinikalle Dr. Adinalle, joka on Kulkurien pitkäaikainen yhteistyökumppani. Hän omistaa miehensä kanssa Onevetin eläinklinikan ja hoitolan, joista jälkimmäisessä Princess Irina elää tällä hetkellä lukuisten muiden koirien kanssa.

Ihana Princess Irina on luonteeltaan todella ihmisrakas ja sosiaalinen. Se on myös tuntemattomia ihmisiä kohtaan hyvin rohkea ja tulee luokse pomppimaan vasten, saadakseen huomiota ja rapsutuksia. Princess Irina on kaikkia kohtaan ystävällinen ja tarhalla neiti jakaa häkkinsä kolmen muun tyttökoiran kanssa ongelmitta. Tarhalla Princess Irina haukkuu jonkin verran. Kaiken kaikkiaan Princess Irina on todella kiltti ja helpon oloinen koira.

Tällä ihastuttavalla neidillä on arvion mukaan painoa noin 5 kg ja säkäkorkeutta noin 30 cm. Princess Irinalla on alapurenta.

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.
Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Princess Irina saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Princess Irina on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenkotiutuvan koiran oppaaseen, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

14.09.2016
Ihastuttava Princess on tänään varattu ikiomaan kotiin Suomeen.

19.10.2016
Princess Irina lensi tänään Suomeen loppuelämän kotiinsa!

Princess Irinan yhteyshenkilö on Sarianna Syrjä.

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.