Päivitetty 07.03.2015

Kodin saanut koira: QUINTUS (nyk. Kamu)


Komea Quintus 12/2014

Komea Quintus 12/2014

QUINTUS

* uros

* synt. 10/2014

*Romaniassa

 

 

 

 

 

8.1.2015
Quintus on yksi kahdesta veljeksestä. Pojat syntyivät noin 23.10.2014 ja he tulevat todennäköisesti kasvamaan isoiksi, komeiksi herrasmiehiksi. He ovat molemmat sosiaalisia, niin muiden koirien kuin ihmisten kanssa. He ovat olleet Carmen Mandescun hoivassa pienistä pennuista saakka.

Quintus on hieman isompi kun Costas ja myöskin pennuista se, joka ensin uskaltaa kokeilla uusia asioita. Painoa tällä hetkellä noin 10kg.

Geeneissä virtaa suurella todennäköisyydellä sekä rottweilerin että saksanpaimenkoiran perimää. On suotavaa, että tulevassa kodissa löytyy halukkuuden lisäksi, myös taitoa ja ymmärrystä, kouluttaa ja tukea Quintusta tämän matkalla pennusta aikuisuuteen.

23.1.2015
Quintukselle lisätty yksi kuva, veljensä Costaksen ja kaverinsa Ziggyn kanssa yhteispediltä. Quintuksella on paljon persoonallisuutta, energiaa ja hakusessa on koti joka osaa asettaa rajoja, sekä opettaa Quintuksen tasapainoiseksi koirakansalaiseksi, positiivisin metodein.

26.1.2015
Quintukselle kantautuu myös ihania uutisia, nyt hänelläkin on se oma koti odottamassa 🙂 !!

7.3.2015
Tänään oli Quintuksen vuoro matkustaa kotiin.

Pentua harkitsevalla on suuri vastuu. Omat resurssit on ehdottoman tärkeää punnita huolella.

Ajan, motivaation ja sitoutuneisuuden täytyy olla kohdallaan.

Pentua harkitessasi täytyy muistaa, että mm. sisäsiisteys on opeteltava alusta lähtien, hihnakäytös on täysin uusi asia, muihin koiriin tutustumistakin saattaa joutua harjoittelemaan, yksinolo ei suju heti itsestään ja tavaratkin saattavat päätyä tylsistyneen ja aktiivisen pennun kitaan ja leluiksi ihan vain vahingossa.

Pentu tarvitsee paljon selkeitä rajoja, johdonmukaista, positiiviseen palkitsemiseen keskittyvää koulutusta ja rakkautta kasvaakseen tasapainoiseksi aikuiseksi.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutuessa muuttua.

Urospennut kastroidaan tapauskohtaisesti, noin 7-9 kuukauden ikäisinä. Tuleva koti sitoutuu kastroimaan koiran kohtuullisen ajan kuluessa sen saavuttua Suomeen, mieluiten neljän kuukauden sisällä. Yhdistys osallistuu steriloinnin kustannuksiin 25% osuudella. Olethan yhteydessä yhdistykseen ennen kastrointia.

Quintus saapuu Suomeen asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Quintus on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Harkitut yhteydenotot Mia Takolanderille

Veljekset ovat kasvaneet(12/2014), videon voit katsoa täältä.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.