Päivitetty 30.01.2017

Enkelikoira: RIEMU


Syntymäaika: 2012
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa (OneVet/Cosoba)
kastroidaan

 

14.11.2016
Riemu on yksi lukemattomista Romanian kodittomista koirista. Yksi niistä, jotka ovat nähneet elämän karun puolen ja ansaitsisivat parempaa. Toisaalta Riemu on kuitenkin erittäin onnekas koira, sillä kunnallisen tarhan sijaan se asustaa tällä hetkellä Kulkurien yhteistyökumppanin OneVetin tarhalla Cosobassa ja sillä on  mahdollisuus parempaan elämään. Kunhan vaan joku huomaisi Riemun ja tarjoaisi sille ikioman kodin.

Riemun nimeksi tuli Riemu siitä yksinkertaisesta syystä, että tämä koko koira pursuaa riemua. Se lähes pakahtuu intoonsa, kun saa ihmisen lähelleen ja pyörii väkkäränä ketjussa. Riemulle ihmisen huomio on jopa tärkeämpää kuin herkut, mutta toki jos Riemu saisi valita, ottaisi se molemmat. Riemulla riittää virtaa&energiaa ja onnellisin se olisikin varmasti aktiivisessa kodissa, jossa se saisi sopivassa suhteessa liikuntaa ja aivotyöskentelyä. Kokonaisuutena Riemu on hauska ja hyväntuulinen pakkaus.

Toisten koirien lähellä Riemu on tarhalla hieman hämmentynyt, mutta silti ystävällisen kiinnostunut vieraista koirista. Todennäköisesti koirakaveri uudessa kodissa olisi mieluinen juttu, erityisesti narttu. Tarhalla Riemu haukkuu jonkun verran innostuessaan.

Riemu on tällä hetkellä noin 4-vuotias ja kooltaan se on keskikokoinen eli noin 45cm korkea ja 15kg painava.

29.1.2017
Olemme valitettavasti saaneet tiedot, että Riemu on menehtynyt tarhalla.

Ikuistesti saat nyt kirmata autuaammilla mailla, jossa aurinko paistaa ikuisesti ja jossa ei ole tuskaa tai surua. <3

 


Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä, takapakkia, iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Riemu saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä sekä testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Riemu on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Riemun yhteyshenkilönä toimi Elina Silvennoinen.

Video 11/2016

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa