Päivitetty 10.11.2016

Kodin saanut koira: ROOMEO


Syntymäaika: 9/2014
Sukupuoli: Uros
Sijainti: Romaniassa (Onevet)
Kastroidaan

10.10.2016.
Valko-beige Shih tzu-uros Roomeo tuotiin kahdesti tarhalle eri ihmisten toimesta, ja lopulta välinpitämätön omistaja ei enää hakenut koiraa kotiin.

Rauhallinen uros on kiltti ja sosiaalinen, se antaa vieraiden lähestyä ja käsitellä itseään.

Pikkuinen on varsin hiljainen tapaus, eikä hauku. Se ei asu aitauksessa vaan kuljeskelee Onevetin pihalla ja suhtautuu sävyisästi muihin koiriin.

2-vuotias Roomeo on kooltaan noin 7 kg/30 cm. Muistathan, että Shih tzu turkki vaatii hyvää hoitoa, takuton turkki ehkäisee iho-ongelmia. Turkin voi pitää halutessaan myös lyhyempänä, mutta sitä ei saa ajella silmien alta jottei sänki hankaa herkkiä silmiä.

18.10.2016
Roomeo on varattu omaan kotiin.

3.11.2016
Roomeo on päässyt asustelemaan omaan rakastavaan loppuelämän kotiin.


Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen.

Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Roomeo saapuu Suomeen asianmukaisesti steriloituna, rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Roomeo on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Roomeon yhteyshenkilö: Noora Lindroos

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.