Päivitetty 26.07.2015

Kodin saanut koira: RORY (Team Blue)


Sinisilmäinen hurmuri toukokuussa 2015

Sinisilmäinen hurmuri toukokuussa 2015

RORY

* uros

* arvioitu syntymäaika 3/2015

* Romaniassa

 

 

 

 

 

 

15.6.2015
Kevät on Romaniassa raskasta aikaa paikallisille eläinsuojelijoille. Kaduille syntyy hirvittävät määrät ei- toivottuja pentuja ja eläinsuojelijat tekevät parhaansa antaakseen pennuille mahdollisuuden hyvään ja tasapainoiseen elämään. Erilaisten sterilointikampanjoiden avulla pyritään aktiivisesti vähentämään ei- toivottujen pentujen määrää ja siten ajan kanssa vaikuttamaan kodittomien koirien kokonaismäärään. Kulkurit on aktiivisesti mukana vaikuttamassa kadulle syntyvien koirien määrän vähentämiseen eettisesti ja kestävän kehityksen keinoin. Kulkurien käynnissä olevat sterilointikampanjat löydät täältä.

Roryn emo pääsi varattoman perheen hoivaan eikä heillä ollut varaa steriloida koiraa. Niin maailmaan syntyi yhdeksän koiranpentua, joilla ei kenelläkään ollut kotia odottamassa. Emo pentuineen pääsi Kulkurien pitkäaikaisen yhteistyökumppanin Luiza Mandrun hoiviin. Sen myötä pennut saivat turvallisen kasvualustan ja nyt, kun niiden rokotusohjelma alkaa olemaan loppusuoralla, ne pääsevät Kulkurien adoptio- ohjelmaan.  Sivuiltamme löydät Roryn lisäksil DashanSaton ja Junior Bluen.

Yhdeksästä pennusta Rory on kiltti, iloinen ja ihmisrakas koirapoika. Sillä on poikkeuksellisen upeat silmät, joihin on helppo hukkua. Rory tulee erinomaisesti toimeen niin muiden koirien kuink kissojenkin kanssa. Leikkisä ja touhukas Rory on avoin kaikelle uudelle ja lähtee innolla kaikkeen mukaan.

Roryn odotetaan kasvavan noin keskikokoiseksi, 40- 45- senttiseksi ja viisitoistakiloiseksi.

19.6.2015
Roryn silmät hurmasivat ja se sai useita kotitarjouksia. Niiden joukosta löytyi se oikea. Kiitos kaikille mielenkiintonsa ilmaiseelle. Roryn sisarukset odottavat vielä pääsyä sivuillemme, joten olkaa tarkkana, sinisilmäisiä pentuja on vielä tulossa lisää. Upeita lemmikkiehdokkaita löydät myös niistä pennuista, joilla ei ole sinisiä silmiä etunaan.

26.7.2015
Monien mutkien kautta Rory löysi kotiinsa ja sen elämä rakastettuna lemmikkinä voi alkaa. Onnea Rory ja perhe.

Pentua harkitsevalla on suuri vastuu. Omat resurssit on ehdottoman tärkeää punnita huolella. Ajan, motivaation ja sitoutuneisuuden täytyy olla kohdallaan. Pentua harkitessasi täytyy muistaa, että mm. sisäsiisteys on opeteltava alusta lähtien, hihnakäytös on täysin uusi asia, muihin koiriin tutustumistakin saattaa joutua harjoittelemaan, yksinolo ei suju heti itsestään ja tavaratkin saattavat päätyä tylsistyneen ja aktiivisen pennun kitaan ja leluiksi ihan vain vahingossa.Pentu tarvitsee paljon selkeitä rajoja, johdonmukaista, positiiviseen palkitsemiseen keskittyvää koulutusta ja rakkautta kasvaakseen tasapainoiseksi aikuiseksi.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutuessa muuttua.

Urospennut kastroidaan tapauskohtaisesti, noin 7- 9 kuukauden ikäisinä. Mikäli Rory tulee Suomeen kastroimattomana, tuleva koti sitoutuu kastroimaan koiran kohtuullisen ajan kuluessa sen saavuttua Suomeen, mieluiten neljän kuukauden sisällä. Yhdistys osallistuu halutessanne kastroinnin kustannuksiin 70 eurolla. Olethan yhteydessä yhdistykseen ennen kastrointia.

Rory saapuu Suomeen asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Rory on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Roryn adoptiossa apuna oli Maarit Auranen.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.