Päivitetty 27.07.2015

Kodin saanut koira: SATO (Team Blue)


Sato2

 

SATO

* arvioitu syntymäaika 03/2015

* uros

 

 

 

 

 

 

21.06.2015
Kevät on Romaniassa raskasta aikaa paikallisille eläinsuojelijoille. Kaduille syntyy hirvittävät määrät ei- toivottuja pentuja ja eläinsuojelijat tekevät parhaansa antaakseen pennuille mahdollisuuden hyvään ja tasapainoiseen elämään. Erilaisten sterilointikampanjoiden avulla pyritään aktiivisesti vähentämään ei- toivottujen pentujen määrää ja siten ajan kanssa vaikuttamaan kodittomien koirien kokonaismäärään. Kulkurit on aktiivisesti mukana vaikuttamassa kadulle syntyvien koirien määrän vähentämiseen eettisesti ja kestävän kehityksen keinoin. Kulkurien käynnissä olevat sterilointikampanjat löydät täältä.

Saton ja sisarusten emo pääsi varattoman perheen hoivaan eikä heillä ollut varaa steriloida koiraa. Niin maailmaan syntyi yhdeksän koiranpentua, joilla ei yhdelläkään ollut kotia odottamassa. Emo pentuineen pääsi Kulkurien pitkäaikaisen yhteistyökumppanin Luiza Mandrun hoiviin. Sen myötä pennut saivat turvallisen kasvualustan ja nyt, kun niiden rokotusohjelma alkaa olemaan loppusuoralla, ne pääsevät Kulkurien adoptio- ohjelmaan. Rory veli varattiin jo omaan kotiin Suomeen, Sato, Junior Blue ja Dasha etsivät kotia sivuillamme ja pikkuhiljaa muutkin pennut ilmestyvät sivuille ja ovat valmiita löytämään sen ikioman perheensä.

Sato on iloinen, sosiaalinen ja ihmisrakas pentukoira joka tulee hienosti toimeen muiden koirien ja kissojenkin kanssa. Sato myös rakastaa osallistua kaikkeen toimintaan ja heittäytyy mielellään mukaan leikkeihin täysin sydämin.

On arvioitu, että Sato olisi aikuisena kooltaan noin 40-45cm ja 15kg.

24.06.2015
Sato on nyt varattu omaan kotiinsa Suomeen.

27.07.2015
Sato saapui omaan kotiinsa Suomeen 26.06.2015. Onnea Sato ja Perhe!

Yhteydenotot otti vastaan Johanna Lisko.

Kuvat aukeavat klikkaamalla isommiksi.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.