Päivitetty 22.05.2018

Kodin saanut koira: SAHRAMI (Spice Team)


Syntymäaika: 1/2018
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa ( Onevet)
ei steriloitu

Perustiedot ja tausta

18.4.2018

Onevetin klinikka ja klinikan omistajien, eläinlääkäripariskunnan Adina ja Dragos Vladutin  ylläpitämä Cosoban tarha ovat yksi Kulkurien pääyhteistyökumppaneista. Tarhalla asuu jatkuvasti satoja koiria, jotka odottavat oman kodin löytymistä.  Muun muassa ei- toivottuja pentuja hylätään tarhan läheisyyteen ja tuodaan tarhalle jatkuvasti.

Spice Team eli seitsemän iloista pentua wasabi, Meirami, Sahrami, Muskotti, Kaneli, Timjami ja Seesami tuotiin tarhalle yhdessä emonsa kanssa. Nämä pennut ovat iloisia ja vauhdikkaita viikareita, kuten pentujen kuuluukin olla. Uudet tilanteet ovat pentujengistä ihmeellisiä ja hieman jänniäkin välillä mutta pentumaisen uteliaasti koko seurue lähtee hännät viuhtoen tutkimaan ihmetyksen aiheita. Pennut ovat vielä niin nuoria, ettei luonne-eroja kovin vahvasti erotu. Kaikki pennut vaikuttavat iloisilta ja mutkattomilta touhottajilta.

Sahrami on sosiaalinen ja iloinen tyttö, joka mennä viuhtoo porukan mukana häntä puolelta toiselle viuhtoen. Reippaasti menee tutustumaan uusiinkin tilateisiin. Sahrami nauttii selvästi sekä ihmis- että koiraseurasta.

Sahrami painaa nyt 5kg. Kasvaa arviolta keskikoiseksi.

19.5.2018

Sahrami, uudelta nimeltään Nuuhku matkusti oman perheensä luo Suomeen ja pääsee vihdoin aloittamaan oikean pentukoiran elämän.

4.4.2018

Onni potkaisi Sahramia ja se varattiin tänään omaan kotiin Suomeen.

18.4.2018

Sahrami aloitti kodin etsimisen kulkurien adoptio-ohjelmassa.

Pentua harkitsevalla on suuri vastuu. Omat resurssit on ehdottoman tärkeää punnita huolella. Ajan, motivaation ja sitoutuneisuuden täytyy olla kohdallaan.

Pentua harkitessa täytyy muistaa, että mm. sisäsiisteys on opeteltava alusta lähtien, hihnakäytös on täysin uusi asia, muihin koiriin tutustumistakin saattaa joutua harjoittelemaan eikä yksinolo suju heti itsestään. Tavaratkin saattavat päätyä tylsistyneen ja aktiivisen pennun kitaan ja leluiksi ihan vain vahingossa. Pentu tarvitsee paljon selkeitä rajoja, johdonmukaista, positiiviseen palkistemiseen keskittyvää koulutusta ja rakkautta kasvaakseen tasapainoiseksi aikuiseksi.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutuessa muuttua.

Sahrami saapuu Suomeen steriloituna (mikäli fyysisesti on siihen valmis), asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Sahrami on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasti sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:  Nina Ehrström

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.