Päivitetty 23.05.2019

Kodin saanut kissa: SÄIHKY


Syntymäaika: 7/2014
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Suomessa
steriloitu

 

Perustiedot ja tausta
20.6.2015
Säihky on lähtöisin pirkanmaalaisen maataon pihapiiristä vapaana elävästä kissapopulaatiosta. Se pimittiin talteen Kulkurien toimesta syyskuussa 2014 veljensä Sakun kanssa. Sisaruksilla ei ollut paljoakaan kokemuksia ihmisistä, joten hoitopaikassa niiden kanssa aloitettiin aivan alusta.
Nyt, kun sisarukset täyttävät pian vuoden, on Säihky viimein valmis adoptoitavaksi, aloittamaan oman elämänsä omassa kodissaan.

Säihky on elänyt tähän saakka toisten kissojen kanssa ja etenkin hoitopaikan vanhempi uroskissa on Säihkyn tuki ja turva. Sen perässä Säihky on uskaltanut tehdä tutkimusmatkoja ja tutustua ihmisiin. Säihky on myös jakanut huoneensa lasten kanssa ja on se tavannut hieman koiriakin. Tutut ihmiset saavat nyt jo nostaa Säihkyn syliinsä ja vieraitakin ihmisiä Säihky tulee oma-aloiteisesti nuuskimaan hetken katselun jälkeen.

Säihky on pienikokoinen, muutaman kilon painoinen, sievä kissaneiti. Se osaa käyttää pelletti-astiaa ja syö mukisematta kaikenlaista ruokaa.

Säihky etsii kotia, jossa sille ollaan valmiita antamaan aikaa sopeutua, vaikka suurin työ sen kanssa onkin varmasti jo tehty ja perusluottamus ihmisiin ansaittu. Toinen kissa kaverina olisi ehdottomasti plussaa Säihkyn tulevassa kodissa.

Suomalainen kotia etsivä kissa luovutetaan uuteen kotiin asianmukaisesti loishäädettynä, eläinlääkärin tarkastamana ja ainakin kertaalleen rokotettuna. Se on tunnistemerkitty mikrosirulla, joka on yhdistyksen toimesta rekisteröity turvasiru.fi-palveluun. Säihky on steriloitu.
Säihky on kotihoidossa Tampereella, jonne sitä pääsee sovitusti tapaamaan.
Edelliset päivitykset
23.11.2015

Säihky palasi kotihoitajan luokse etsimään uutta kotia. Tulevassa kodissaan Säihky tulee tarvitsemaan paljon aikaa kotiutuakseen ja tutustuakseen uuteen paikkaan sekä ihmisiin. Kissakaveri olisi varmasti Säihkyn mieleen. Säihky tulee tuttujen ihmisten saapuessa vastaan tervehtimään sekä hakemaan paijauksia, mutta edelleenkään ei tykkää syliin nostamisesta. Vieraisiin suhtautuu vielä varauksella ja pysyykin enemmän piilossa.

4.11.2015
Säihky muutti omaan kotiinsa Hyvinkäälle Topi-kissan kaveriksi.

yhteyshenkilö:  Marika Stillman

 

 

Kuvat aukeavat isommiksi ja selautuvat eteenpäin klikkaamalla.
Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.