Päivitetty 17.06.2016

Kodin saanut koira: SARA A (nyk. Elli)


Syntymäaika: 8-9/2015
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa
steriloidaan

 

8.1.2016
Tänä päivänä Glinan tarhaa pyörittää Asociatia A Doua Sansa, vapaaehtoinen eläinsuojeluyhdistys, jonka suojiin Sarakin päätyi, kun eräs vapaaehtoisena toimiva oli löytänyt tämän pellolta.
Sara on pääsyt kotihoitoon vapaaehtoiselle, jossa se kasvaa ja voi hyvin.

Sara on normaalin olonen, vähän ujohko pieni pentu. Leikkisä, mutta samalla rauhallinen, eikä mikään haukkuja-tyyppi. Tulee kuulemma toimeen toisten koirien kanssa, kissoja kylläkään ei ole vielä tavannut. Saran rokotusohjelma on aloitettu.

Sara on kooltaan nyt n. 20cm korkea ja n. 8kg painava, rakenteeltaan matala ja pitkärunkoinen.

Sara on nyt varattu omaan kotiin Suomeen.

4.3.2016
Sara A on saapunut omaan kotiin Suomeen.
_____________________________________________________________________________

Pentua harkitsevalla on suuri vastuu. Omat resurssit on ehdottoman tärkeää punnita huolella. Ajan, motivaation ja sitoutuneisuuden täytyy olla kohdallaan.

Pentua harkitessasi täytyy muistaa, että mm. sisäsiisteys on opeteltava alusta lähtien, hihnakäytös on täysin uusi asia, muihin koiriin tutustumistakin saattaa joutua harjoittelemaan, yksinolo ei suju heti itsestään ja tavaratkin saattavat päätyä tylsistyneen ja aktiivisen pennun kitaan ja leluiksi ihan vain vahingossa. Pentu tarvitsee paljon selkeitä rajoja, johdonmukaista, positiiviseen palkitsemiseen keskittyvää koulutusta ja rakkautta kasvaakseen tasapainoiseksi aikuiseksi.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutuessa muuttua.

Mikäli Sara tulee Suomeen alle kuuden kuukauden ikäisenä, sitä ei steriloida ennen kotiutumista.Tällöin tuleva koti sitoutuu steriloimaan Saran kohtuullisen ajan kuluessa sen saavuttua Suomeen, mieluiten neljän kuukauden sisällä. Yhdistys osallistuu halutessanne steriloinnin kustannuksiin 70 eurolla kuittia vastaan. Olethan myös yhteydessä yhdistykseen (varaajaan) ennen sterilointia.

Sara saapuu Suomeen asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Sara on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenkotiutuvan koiran oppaaseen, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö: Monika Turklin

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.