Päivitetty 26.02.2022

Kodin saanut koira: SEYTAN


Syntymäaika: 2012-2013
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa (One Rescue Association, Cosoba)
kastroitu

 

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Perustiedot ja tausta
16.11.2021
Adina Vladut on eläinlääkäri, joka omistaa yhdessä miehensä Dragos Vladutin kanssa Onevet-klinikan. Eläinlääkäriklinikka OneVet on yksi Kulkurien keskeisimmistä yhteistyötahoista. Vuodesta 2012 lähtien jokainen Kulkurien adoptio-ohjelman läpikäynyt koira on kulkenut OneVetin kautta huolellisen yhdessä laaditun prosessin läpi. Eläinlääkärin työnsä lisäksi Dr. Adina käyttää kaiken aikansa kodittomien koirien auttamiseen. Adina perusti One Rescue Association -yhdistyksen vuonna 2017 ja yhdistyksellä on tarha Cosobassa noin puolen tunnin matkan päässä Bukarestista. Tarhalla asuu useita satoja koiria. One Rescue Associationin tarha on kuitenkin romanialaisittain hyvä, sillä siellä on päivittäin eläinlääkäri, koirat hoidetaan ja niiden elinolosuhteita pyritään parantamaan jatkuvasti.

Seytan on löydetty alun perin rakennustyömaalta, josta hänet on tuotu turvaan tarhalle. Tämän enempää Seytanin taustasta emme valitettavasti tiedä.

Seytan on ollut ujo ja on edelleenkin, vaikka on myös hieman reipastunut tarhalla ollessaan. Seytan on rauhallisen oloinen senioripappa, joka asuu häkkärän kaverin Merryn ja aran nartun kanssa samassa häkissä. Seytan on kovin hurmaava ja sympaattinen vanha herra. Seytan antaa koskea ongelmitta, nuolee sormia ja heiluttaa häntää.

Seytan voisi tykätä koirakaverista tulevassa kodissaan, mutta menisi myös varmasti ainoana koirana. Tulevan kodin on tärkeää edetä kotiutumisessa hitaasti koiran ehdoilla. Uudessa kodissa kaikki tulee olemaan Seytanille aivan uutta, joten uusiin asioihin tulee totutella pikkuhiljaa ja pienin askelin. Seytan arvostaisi varmasti rauhallista ympäristöä, joten lapsiperheeseen emme Seytania luovuta. Seytanin tulevan kodin olisi myös hyvä ymmärtää ujon koiran sielunelämää.

Seytanin toinen korva on ruhjeilla, sillä koira on luultavasti ollut korvamerkitty ja merkki on repeytynyt irti korvasta.

Seytan on poikkeuksellisesti testattu jo etukäteen tautien varalta ja kaikki testitulokset olivat negatiivisia.

Seytan on kooltaan n. 50cm ja painaa n. 20kg.

Päivitykset

26.2.2022
Tänään Seytan saapui Suomeen ja pääsi matkustamaan omaan kotiinsa.

22.12.2021
Seytan saa joululahjaksi mitä parhaimpia uutisia: hänet on nimittäin varattu omaan kotiin.

16.11.2021
Hurmaava senioripappa Seytan aloittaa kodin etsinnän Kulkureiden adoptio-ohjelmassa.

_______________________________________________________________________________________________________________________________________

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Jos tiedät, mitä vanhan koiran omistaminen merkitsee, tiedostat siihen kuuluvat ilot ja surut, olet varautunut panostamaan vanhan koiran ruokintaan sekä hoitoon ja koet pystyväsi tarjoamaan turvallisen eläkeläiskodin, ota rohkeasti yhteyttä.

Huomioithan, että vanhan koiran kohdalla saattaa ikääntymisestäkin johtuen koitua eläinlääkärikustannuksia.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Seytan saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Seytan on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue-sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä koirien maahantuonnissa.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö: Nancy Tahlfeldt

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.