Päivitetty 27.09.2019

Kotia etsivä koira: SHARK


Syntymäaika: 9/2017
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa (One Rescue Association, Cosoba)
kastroitu

 

Perustiedot ja tausta
26.9.2019
Adina Vladut on eläinlääkäri, joka omistaa yhdessä miehensä Dragos Vladutin kanssa Onevet-klinikan, joka hoitaa kaikki Kulkurien kautta Suomeen tulevat koirat. Eläinlääkärin työnsä lisäksi Dr. Adina käyttää kaiken aikansa kodittomien koirien auttamiseen. Vuonna 2015 pariskunta vuokrasi ja osittain osti vanhan maatilan Cosobasta, joka sijaitsee puolen tunnin ajomatkan päässä Bukarestista. Tälle maatilalle kunnostettiin tarha kodittomille koirille ja kissoille, sekä tila eläinlääkärin toimintaa varten. Vuonna 2017 syntyi One Rescue Association -yhdistys.

Yksi Adinan hoteisiin päätyneistä koirista on nuori Shark, joka tuli lähestulkoon ammutuksi. Kohtalo päätti onneksi toisin ja Shark sai uuden mahdollisuuden Cosobassa, jossa se asustelee häkkitoverina Shotgun-nimisen narttukoiran kanssa. Shark on kertakaikkisen ihastuttava koira, mukava, rento ja tasapainoisen oloinen. Ihmisiin se suhtautuu luottavaisesti, ottaa mieluusti rapsutuksia vastaan ja pysyttelee lähellä. Malttiakin tältä nuorukaiselta löytyy, sillä se odottaa kauniisti namin saamista. Mutkaton Shark ei turhia hötkyile eikä esimerkiksi Kulkurien aktiivien vierailun aikana hauku lainkaan.

Shark on kooltaan suurehko keskikokoinen, noin 55 cm korkea ja painaa noin 25 – 28 kiloa.

Päivitykset
26.9.2019
Shark pääsi Kulkurien adoptio-ohjelmaan ja etsii nyt omaa loppuelämän kotiaan Suomesta!

______________________________________________________________________________________________________________________________________

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Shark saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Shark on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue-sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä koirien maahantuonnissa.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö: Jenni Ankelo

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa