Päivitetty 28.01.2015

Kodin saanut koira: SONY


 


SONY

* 4-5v.

* uros

* kastroitu

* Romaniassa

 

 

 

18.9.2013
Sonyn tarina alkaa samoin kuin monen muun kauttamme kotia etsivän koiran – se on löydetty Bukarestin kaduilta. Tällä hetkellä Sony asustaa Bukarestissa sijaitseva Dog Rescuen tarhalla, josta käsin se etsii omaa loppuelämän kotiaan. Dog Rescue Shelter pyrkii pelastamaan ja hoitamaan apua tarvitsevia kulkukoiria parhaansa mukaan..

Alkuun ujo Sony on hieman tarkkailija luonne – se on hyvin kiinnostunut ihmisistä ja tulee varovasti luokse nuuskuttelemaan.. Kun kohde on havaittu hyväksi tyypiksi, reipastuu Sony silmissä ja nauttii kovasti huomiosta, rapsutuksista ja ylipäätään ihmiskontaktista. Tarhalla Sony jakaa häkkinsä eräiden melko arkojen narttujen kanssa, joten on hyvin mahdollista, että muiden koirien arkuus ruokkii myös Sonyn epävarmuutta. Hieman otollisemmassa ympäristössä ja hyvien kokemuksien myötä Sonystä voisi mahdollisesti kuoriutua myös tämän hetkistä reippaampi ja itsevarmempi kaveri.

Sony tulee loistavasti toimeen muiden koirien kanssa. Se hyörii ja pyörii muiden seassa ja on todella leikkisä. Laumassa Sony on ennemminkin hieman alistuvainen, kuin kovaluonteinen päälle päsmäri.

Sony on noin 50cm korkea ja painaa 15-20kg.

Sony luovutetaan EU-passeineen asianmukaisesti sirutettuna, rokotettuna, loishääädettynä, tautitestattuna.

Kuvia tulossa pian lisää!

20.9.2013
Kuvia lisätty galleriaan

5.10.2014
Aktiivimme vierailivat Romaniassa yhteistyötahojemme luona heinäkuussa ja matkallaan he tapasivat myös Sonyn. He kertovat, että Sony on energinen ja aktiivinen, mutta ei kuitenkaan liiaksi sillä se pystyy myös keskittymään saamaansa huomioon. Sony on avoin niin ihmisille kuin muille koirillekkin, joiden kanssa se tulee moitteitta toimeen. Aktiiviemme huomiosta se nautti täysin rinnoin ja pusutteli heitä kiitokseksi.

9.1.2015
Lisätty uusia kuvia Sonylle. Missä olisi tämän upean pojan ikioma koti?

28.1.2015
Upea Sony on saanut oman kodin Saksasta!

Tutustuthan huolellisesti adoptoitavan eläimen terveyteen, koiran omistajan oppaaseenadoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa!

Yhteydenotot Niinalle.

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.