Päivitetty 13.12.2015

Kodin saanut: SPAGHETTI


 

Ihana söpöys. Spaghetti 9/2015

Ihana söpöys. Spaghetti 9/2015

SPAGHETTI

* narttu

* arvioitu syntymävuosi 2013

* steriloitu

* Romaniassa.

 

 

 

 

06.04.2015

Bukarestin kaduilta löytyy koiria. Isoja, pieni, pentuja, aikuisia, kaiken värisiä ja näköisiä. Niiden kohtalona on joko päätyä rankkureiden käsiin, pakoilla ja piilotella tai sitten päätyä hyvien eläinsuojelijoiden tarhoille turvaan. Spaghetti on päätynyt Suflete Dragin Jilavan tarhalle suoraan kadulta. Alina Murgu löysi Spaghetin ja otti tytön suojaan äitinsä ja itsensä ylläpitämälle tarhalle. Kulkurien aktiivit tapasivat Spaghetin maaliskuun matkallaan ja näin tämä nuori tyttö pääsee mukaan adoptio-ohjelmaamme.

Spaghetti sai nimensä aktiiviemme toimesta, tytöllä on tapana syliin otettaessa kellahtaa maahan ihan lötköksi leikillään. Spaghetilla on kokoa n. 50 cm ja 17-20 kiloa, sekä ikää n. 2-vuotta. Spaghetti on reipas ja iloinen ja tulee toimeen aivan kaikkien kanssa. Koira tai ihminen, tyttö ottaa kaikki vastaan avoimesti ja iloisesti. Spaghetti ei tarhalla haukkunut juurikaan. Spaghetti on hyvin aktiivinen ja vauhdikas ja hepulointi ympäri häkkiä oli hyvin mieluisaa. Spaghetille olisikin haussa nyt aktiivinen koti.

17.08.2015
Hurmaava ja reipas Spaghetti odottelee edelleen kotiaan Suflete Dragin sintestin tarhalla. Spaghetti tavattiin Kulkurien aktiivien toimesta sekä touko-, että heinäkuun matkoilla. Spaghetti on aktiivien mukaan ihan, ilohepoloiva, sosiaalinen ja reipas nuori koira, jossa on runsaasti potentiaalia, vaikka mihin. Spaghetti ei pelkää ketään ja on aina valmiina vastaanottamaan vieraiden rapsutuksia. Spaghetti on hyvin aktiivinen ja huomionhakuinen tapaus, jonka kodiksi etsitäänkin ennen kaikkea aktiivista kotia, jossa jaksetaan panostaa virikkeistämiseen ja ymmärretään energistä koiraa jo ennestään.

27.9.2015
Ihana Spaghetti odottaa edelleen Sintestin tarhalla sitä omaa kotia. Tuntuu uskomattomalta, että kukaan ei ole vielä pyytänyt tätä elämäniloista, ihanaa koiraa perheenjatkeeksi. Yhdistyksemme edustajat tapasivat Spaghettin syyskuun reissulla. Joka kerta kun joku yhdistyksestämme on tavannut Spaghettin, kaikilla on ollut samaa sanottavaa: “Aivan ihana koira, niin lähelle täydellistä kuin voi olla.”

Spaghetti tekee kaikkensa jotta ihminen huomaisi hänet. Häntä vispaa vimmatusti ja koko koira heiluu mukana. Spaghetti osaa kuitenkin myös nykyään rauhoittua paikoilleen. Kun ihminen huomaa Spaghettin, tyttö kellahtaa selälteen ja odottaa onnellisena rapsutuksia joista nauttii aivan suunnattomasti. Spaghetti tulee toimeen muiden koirien kanssa moitteettomasti ja onkin melko alistuva koira. Tulevassa kodissa voisi myös hyvin olla kiltti ja lempeä koira ennestään.

Missä on tämän iloisen hassuttelijan perhe ja koti? Lisätty muutama kuva syyskuulta.

6.11.2015
Edustajamme ovat parhaillaan Romaniassa tapaamassa yhteistyökumppaneitamme ja lukuisia koiria. Koirien joukosta löytyi myös aina yhtä positiivisesti suhtautuva ja elämäniloa pursuava Spaghetti. Tämä tyttö on uskomaton! On aivan sama milloin olemme tavanneet Spaghettin niin tyttö vastaanottaa meidät samalla tavalla, avoimesti, luottavaisesti ja mielellään.

Spaghetti todellakin rakastaa olla ihmisten lähellä mutta ei kuitenkaan ärjy muille vaikka nekin tulisivat lähelle. Spaghetti on vaan todella leppoisa, hauska kaveri.

Uskomme, että Spaghettin perhe, missä se sitten onkaan, tulee saamaan niin paljon iloa tästä neidistä. Ja Spaghettille soisi todellakin jo pian sen oman perheen.. Lisätty monia kivoja kuvia!

10.11.2015
Ihananihana Spaghetti “Spagu” on varattu omaan kotiin!

“It’s been a long night
Trying to find my way
Been through the darkness
Now I finally have my day”

Onnea Spaghetti ja Spaghettin perhe <3 !

13.12.2015
Spaghetti “Spagu” saapui eilen, 12.12.2015, Helsinki-Vantaalle ja jatkoi sieltä matkaansa kohti omaa kotia yhdessä perheensä kanssa.

—————————————————————————————————————————

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä, takapakkia, iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Spaghetti saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Spaghetti on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Spaghettin yhteyshenkilö: Mia Takolander.

Video Spaghetista Romaniasta 07/15

 

Kuvat aukeavat klikkaamalla isommiksi.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.