Päivitetty 14.12.2015

Kodin saanut koira: STUU


stuu0

STUU

* arvioitu syntymävuosi 2013

* uros

* kastroidaan

* Romaniassa

 

 

 

24.10.2015
Valloittava pikkuinen Stuu herra odottaa omaa kotiaan Sintestin tarhalla, jota ylläpitää Kulkurien toinen pääyhteistyökumppani, yhdistys nimeltään Asociatia Suflete Dragi.

Tämä hurmaava herra on ihmisille todella kiltti ja sosiaalinen. Tarhalla Stuu on energinen ja vilkas ja pikkuinen pyytää innoissaan, mutta ajoittain hieman vaativallakin tavalla huomiota ihmisiltä, nimittäin hyppimällä. Stuun lempipuuhaa on olla ihmisen lähellä, rauhallisena sylissä ja nauttia rapsutuksista.

Stuu tulee hienosti toimeen muiden koirien kanssa ja isossakin koiralaumassa poika osaa pitää puolensa.

Pikkuinen hurmuri Stuu on erityisen energinen ja hauska koira, joka on olemukseltaan varsin sympaattinen.

Painoa tällä suloisella pojalla on arviolta noin 5-7kg ja säkäkorkeutta noin 35cm.

30.11.2015
Lisätty uusia kuvia iloisesta ja kultaisesta pikku Stuu herrasta.

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Stuu saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Stuu on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenkotiutuvan koiran oppaaseen, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

14.12.2015
Ihastuttava Stuu on saanut oman kodin Ranskasta.

Stuun yhteyshenkilö on Sarianna Syrjä.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.