Sydänten joulu -kampanjakeräys: Softyn tarina

Tänään kerromme joulukeräyksemme viimeisen päätähden, eli Softyn tarinan.

Arviolta noin kuusivuotiaan Softyn tausta on suurimmaksi osaksi hämärän peitossa. Alun perin Softyn tie on kulkenut jostain kunnalliselle koiratarhalle, mistä sen joku ystävällinen ihminen sittemmin on pelastanut turvaan ja pyytänyt Adinalta apua. Softy muutti siis Cosoban tarhalle, missä se kuitenkin oli hyvin pelokas ihmisiä kohtaa, saattoi yrittää purra käsiteltäessä ja sulkeutui lopulta omaan häkkiinsä. Vuoden vierivät, ja arka Softy muuttui näkymättömäksi tarhan häkissään.

Lokakuussa yhdistyksen aktiivimatkalla Softy kuitenkin huomattiin. Se ei enää liimautunutkaan koppinsa takaseinään, vaan tuli ulos ujosti tutkailemaan, mitä vieraita sen häkkiin olikaan saapunut. Pieni uteliaisuus nosti päätään ja näin Softy vihdoin valikoitui mukaan adoptio-ohjelmaan. Jospa sen onni kääntyisi ja oma, täydellinen koti vielä löytyisi.

Hyvä onni ei kuitenkaan ollut pitkäaikaista. Pian Softy todettiin sydänmatopositiiviseksi ja ujon koiran kodinetsintä hankaloitui entisestään. Kuka haluaa adoptoida aran koiran, joka vielä ennen adoptiota joutuu läpikäymään rankat pari kuukautta kestävät hoidot Romaniassa?

Mutta sitten tuli joulu. Me päätimme, että Softy jos joku ansaitsee mahdollisuuden. Softy valikoitui mukaan Sydänten joulu -keräykseen, sillä toivomme sekä sydänmatohoitojen että keräyksessä saatavan näkyvyyden edistävän Softyn kodinsaantia. Kuka tietää, ehkä joku tonttu jossain kulman takana tarkkailee juuri Softya?

Sydänten joulu -kampanjan 14.-23.12. tuotoilla kustannetaan sydänmatohoidot paitsi Softylle, myös Upea Rouva MustulilleAxille ja Marolle. Mikäli kampanja tuottaa enemmän kuin näiden neljän koiran hoitoon tarvitaan, varat säästetään tulevia vastaavia tapauksia varten sydänmato-rahastoon.

Anna konkreettinen sydämen joululahja, osallistu kampanjaan ja auta!

Osallistu näin:

1. Tee lahjoitus Facebook-keräyksen kautta.
2. Tee MobilePay-lahjoitus lähettämällä summa numeroon 23855 ja kirjoittamalla viestiksi 9221 tai sydänten joulu.
3. Tee tililahjoitus tilille FI73 1029 3000 3566 41 viittellä 9221.

Seuraa keräyksen etenemistä täällä.

Suurkiitos kaikille joulukeräykseen osallistuville!


Poliisihallitus on myöntänyt rahankeräysluvan Rescueyhdistys Kulkurit ry:lle 17.11.2022. Toimeenpanoaika on toistaiseksi voimassaoleva alkaen 01.01.2023 ja lupa kattaa koko Suomen Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Päätöksen numero on RA/2022/1617.