Päivitetty 04.10.2022

Enkelikoira: TAOTAO (nyk. Helmi)


Syntymäaika: 1/2012
Sukupuoli: Narttu
Sijainti: Romaniassa (Sintesti)
Steriloidaan

10.5.2016
Kadulta löytynyt keskikokoinen narttukoira on nimensä mukaisesti hellyttävän pandamainen ilmestys. Lempeäilmeinen mustalaikukas Taotao on todella kiltti ja antaa käsitellä itseään hyvin.

15 kg/45 cm kokoinen narttu on hieman hienohelma; se ei pidä mutaisista olosuhteista vaan kaipaa kuralätäköstä syliin turvaan. Prinsessa TaoTao viihtyisikin siis mitä parhaiten oman kodin lämmössä.

Taotao vaikuttaa hyvin tasapainoiselta ja ystävälliseltä koiralta joka tarkkailee rauhallisesti ympäristöään ja nauttii hellittelystä. TaoTao on varsin alistuva sekä ihmisille että toisille koirille, eikä lähde edes muiden narttujen rähinöihin mukaan. TaoTao on ollut nätisti myös kissojen kanssa.

20.6.2016
TaoTao on varattu omaan kotiin.

11.8.2022
Helmi on nukkunut pois vanhuuden vaivojen uuvuttamana. Helmin omistaja kertoo Helmin olleen upea ja persoonallinen koira, maailman kiltein ja höpsöin olento joka rakasti eniten kaikenlaisia herkkuja ja omien ihmisten seuraa. Osanottomme Kulkurien puolesta ja kiitos, että Helmi sai viettää monta vuotta rakastettuna perheenjäsenenä <3

Lisätty kuvia Helmin kotivuosilta.


 

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

TaoTao saapuu Suomeen steriloituna/kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi TaoTao on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö: Noora Lindroos

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.