Päivitetty 15.07.2021

Enkelikoira: HENKKA HAMMAS (ent. Teeth)


Syntymäaika: 2014-2015
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa (Cosoba)
kastroidaan

 

17.4.2017

Cosoban tarhalta oleva Teeth on onnekkaasti varattu suoraan omaan kotiin Suomeen.

4.5.2017

Teeth saapui omaan kotiin 4.5.2017 ja sai uudeksi hienoksi nimekseen Henkka Hammas. Onnea Perniöön suloinen hammaskeijupoika!

15.7.2021

Henkka Hammas sai elää maailman onnellisinta elämää neljän vuoden ajan, kunnes sen elämä katkesi liian pian surullisen onnettomuuden seurauksena viime viikolla.

Syvä osanottomme Henkan perheelle. Kiitos hänen elämänsä parhaista vuosista.

Mene rauhassa pieni kultainen hammaskeijupoika, sinua rakastettiin kovin. <3

 


Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä, takapakkia, iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Teeth saapuu Suomeen asianmukaisesti kastroituna, rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Teeth on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

 

Yhteyshenkilö: Salla Honkapää

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.